Tilbage melding fra et englebudskab

Det var en smuk oplevelse at læse Henriethes kanaliserede brev fra, som den kaldte sig, "din engle-ven".

Min engleven fortalte mig, at jeg var i mit livs efterår (jeg er 73 år). Den vidste, hvad der var min primære opgave, og hvad jeg ellers havde anlæg for, og den opfordrede mig til at genoptage og videreudvikle mange kreative sider af mig selv, som ellers ingen ved noget om. De rigtig mange gode råd var også fuldstændig perfekt ramt. Det var ting, jeg havde "glemt" , men som den mindede mig om, stadig var af betydning for mig.

Til slut opfordrede den mig til at finde tider, hvor jeg kunne lytte noget mere til den, for der ville være vejledning specielt til mig fra den.

Englebrevet var en gave til mig fra en ven. Jeg under alle sådan en engle-gave. - Du kan også bare give dig selv den 😇😘

Anne P.


Tilbage melding fra et englebudskab

Hej Henriethe

Nu har jeg hørt brevet 2 gange og jeg må sige det passer meget godt, på noget af det jeg går og kæmper med for tiden😊

  • Jeg vil bestemt have det i tankerne når nogle af de nævnte ting dukker op.
  • Jeg vil fremover blive bedre til at sortere fra og lade være med at åbne op for så meget negativitet.
  • Brevet var fint i den længde det var og det var meget forståeligt.
  • Jeg overvejer helt sikkert om jeg skal have en clairvoyance hos dig da der i øjeblikket er rigtig meget jeg kæmper med.

Tusinde tak for denne mulighed.

Rigtig god dag 🌺

Vh Anja


D.3 Januar 2019 fik jeg et kig ind i en for mig ny forunderlig verden. Wow...... siger jeg bare. Jeg vandt et englebudskab fra Henriethe Larsen 💕  og må sige, at det gjorde stærkt indtryk på mig. Mit budskab ramte bare spot on, det gav SÅ meget mening for mig. Jeg fik svar på noget som virkelig tyngede mig og drænet mig for energi. Det som JEG troede der forventes af mig, det var bare stik modsat.

Jeg blev guidet frem med hvad der var bedst for mig- gode kærlige råd som virkelig gav stof til eftertanke. 🌻 Det var HELT fantastisk, og jeg blev meget rørt over mit budskab og den varme og kærlighed der lå i det. 😇

Det har givet mig en indsigt i, at der ER mere mellem himmel og jord. Jeg er imponeret, og det er mildt sagt. Jeg kan bruge mit budskab til at komme videre i min egen proces, jeg kan se muligheder i stedet for forhindringer og derved vil ens fremtid se mere lys ud.

Jeg er SÅ taknemlig for dette budskab/ ledetråd Henriethe og englene har bragt mig. Så til jer derude som skulle sidde og være skeptisk overfor det hinsides, er det kun at sige, prøv selv , få en øjenåbner og bliv glædeligt overrasket. 

Henriethe er så dygtig, sød og jeg kan med glæde og god samvittighed anbefale hende.

Af 💕1000 Tak kære Henriethe 
Kærlig Hilsen 

Pia


 

Hej Henriethe
 
Det var en super oplevelse. Første gang jeg hørte det, fik jeg tårer i øjnene, for hold op hvor det ramte "spot on". Jeg stresser rigtig meget af og lader op ved at gå ture, så er virkelig blevet bekræftet i hvad jeg gør og skal blive bedre til.
Tak for det😁
Med venlig hilsen
Tina
 

 
Hej Henriethe, det var super flot og passer perfekt til hvad jeg er i gang og er ved lære ❤️
Du er bare dygtig til det og min sharman mor er meget imponeret 🦌
Tusinde tak
Kh H

Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me