Krystal healing

Krystal healing 2Krystallerne arbejder helt unikt med dig og det, som du har brug for lige nu og her.

Går du rundt med skavanker, er der ubalancer i kroppen eller har du brug for indre ro, kan krystal healing være din vej til at komme i balance og flow igen.
Krystal healing kan også bruges til ren velvære uden at du behøver at have noget, der gør ondt i krop og sjæl, men at du bare har lyst til at pleje og nære dig og blive opløftet i din energi.
Krystal healing er dit valg for at nære hele dig og din sjæl!
Krystal healing arbejder med dine ubalancer, så du kan blive den glade og frie sjæl, som du er. Jeg arbejder sammen med krystallernes energier, og sammen kan vi løfte dig til at slippe gamle, tunge energier, give dig afslapning, ro, balance og komme i flow igen.

Jeg arbejder med krystal healing på en intuitiv måde.
Dvs. at jeg bliver guidet af dine og mine hjælpere til, hvad DU har brug for at blive healet på.
Jeg mærker og sanser dig, din energi, og bliver vejledt til, hvor og hvilke krystaller der skal bruges.
Jeg går ikke ind og analyserer hvorfor og hvordan, da jeg netop arbejder intuitivt ud fra, hvad du har mest brug for lige nu og her.

Jeg har erfaring for, at min krystal healing går i dybden og arbejder med dig. Det kan forekomme, at gamle skavanker kan melde sig på banen for så at slippe dig igen.
Vælger du at få behandling hos mig, siger du også ja til at ville arbejde med hele dig. Du siger ja tak til at kikke nærmere på årsagen til evt. ubalancer i din krop og det, kroppen fortæller dig, det at turde gå med energien i stedet for at lukke af. (Det er bl.a. heraf ubalancer opstår).

Jeg sanser fra gang til gang, hvor lang tid der skal gå imellem dine behandlinger, da det er energien i din krop det handler om, hvor hurtigt den arbejder med dig.

Lidt om krystal healing:

Når du kommer, snakker vi kort om, hvordan behandlingen vil foregå. Er du i et forløb, vil jeg gerne høre, hvordan du har haft det siden sidst.
Ved Krystal healing ligger du fuldt påklædt på briksen (er det svært for dig at ligge ned, så finder vi også en løsning på det). Der bliver lagt et tæppe over dig og evt. kan du høre stille musik… herefter guider jeg dig og krystal healingen kan begynde. Krystallerne bliver lagt på din krop alt efter, hvor der er brug for at støtte energierne i at arbejde bedst muligt.

Under behandlingen kan du opleve, hvordan energierne arbejder i din krop, andre gange mærker du måske ingen ting, men alt er lige rigtigt… du bliver healet, energierne arbejder for dig.
Efter en behandling kan du måske have lidt ubehag eller efter et par dage at få ondt i gamle skader og skavanker, men det er alt sammen helt ok…. Energierne arbejder og rydder op i ubalancer m.m. for at skabe et nyt flow i dig.

Jeg har bl.a. gode erfaringer med at:
løfte psyken, væk med tungsind så glæden og humøret kan komme tilbage,
skabe ro og balance i kroppen så du kan være i flow og fuld af energi,
arbejde i dybden med gamle mønstre, så der kan blive plads til nye og positive energier.
Krystal -healingen tager ca. 60 min.
Alt efter dine ubalancer kan det være en fordel for dig at komme flere gange.
Det aftaler vi nærmere om.

Du kan også kombinere krystal healing med krystal Reading

 

 

 

 

Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia