Match Numerologer i lys og mørke

Numerologien er i de senere år atter blevet delt op i lys og mørke, som har været numerologiens skæbne i al dens eksistens.
Mørket vil altid promovere sig på frygt, mangel, modstand og separation.
Lyset vil altid promovere sig på kærlighed, glæde, vækst og fællesskab.
Match Numerolog titlen er et synligt tegn på netop dette lys.
Helt praktisk er den beskyttede titel også ment som en hjælp til dem som søger navneskift.

Titlen som Match Numerolog er altså en beskyttet titel i Danmark.

Det er kun numerologer uddannet fra Instituttet for Numerologi, der har retten til at kalde sig for match numerolog. Dette er med til at skabe en ramme for uddannelsen af numerologer i fremtiden i Danmark og skabe tryghed og sikkerhed for de personer der opsøger en numerolog.

I teorien kan enhver person der har, eller som ikke har, kendskab til numerologien kalde sig for numerolog og endda starte en form for uddannelse, der uddanner andre numerologer – til trods for at der muligvis ikke på noget tidspunkt har været reel numerologisk viden inde over.

Det er på baggrund af denne ugennemsigtighed, at den beskyttede titel som Match Numerolog opstod – denne numerolog titel er beskyttet af Instituttet for Numerologi og kendetegner udelukkende personer, der har taget en reel og godkendt uddannelse indenfor numerologi.

Slider

Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me