Hvorfor Mach Numerolog?

Fra 1970 og indtil 2018 var mit navn Henriette Larsen.
Men hvorfor blev det så ændret til Henriethe Leenette Sofia Larsen?
De nye navne fik jeg i marts 2018 som en del af min uddannelse til Mach numerolog.
Det lå ikke i mine kort, at jeg skulle uddanne mig til Numerolog eller rettere noget jeg vidste besked om. Jeg har altid været modstander af navneændring, min klare holdning var, at man ikke skal pille ved noget. Der er en grund til de navne, som vi fik af vores forældre i dåbsgaven, en læring til os ligesom så meget andet er.
Okay…. Denne holdning måtte jeg så lige tage op i et nyt perspektiv.
Jeg havde længe gået med et ønske om at ville uddanne mig, men til hvad? Det var min store frustration, et ønsker om at lære noget… MEN HVAD. Jeg havde en indre trang, om at lære noget, få ny viden ind, en uddannelse.

I juledagene i 2017 hørte jeg et webinar af numerolog Millicentt Rosamunde vedr. Mach numerolog uddannelse.
Fra da af var jeg helt solgt, jeg ville SÅ gerne dette. Men samtidig var det også til meget stor undring for mig selv for, hvor kom det lige fra? Jeg kunne mærke, at det var et dybere kald. Men i forhold til min tidlige holdning gav det slet ikke mening, og det gjorde det heller ikke for andre som kendte mig.
Jeg var nødt til at følge mit kald, som var så stærk en følelse inden i mig, at en udrensning begyndte et par timer efter dette webinar. Denne udrensning forsatte i 2-3 dage. Jeg viste at det var det rigtige valg at uddanne mig til Mach numerolog, og også at det skulle være hos Millicentt Rosamunde. Hun har en skøn ren sjæl, med så stor en viden og en fantastisk tilgang til det med energierne.

Efter en rigtig god snak med Millicentt og modtagelse af min fil med Den lille tolkning, så var jeg slet ikke i tvivl mere.
Det VAR denne rejse jeg skulle på, så måtte jeg se hvad jeg skulle lære og bruge det til.
Jeg har nydt hele rejsen til Mach numerolog og den lære om at alt vibrerer med energi.
Det har været så mange forskellige input med inde over i denne uddannelse til Mach numerolog, så meget viden om energier lige fra tal, bogstaver, indretning med Feng Shui til krystaller og meget mere.

Jeg er blevet beriget på sådan en skøn måde.
Jeg er slet ikke i tvivl om at det var en grund til denne rejse. Min viden om energier skulle udvikles, en anden indsigt til den spirituelle verden. En ny tilgang til det at være en sjæl og også en bedre forståelse for, hvad der ligger bagved et menneske, der er så meget mere end det vi lige ser og sanser.
Jeg har valgt at holde mit fokus på det som hedder Den lille tolkning, som for mig var den helt store åbning. Et værktøj som fik mig til at græde, da jeg hørte om min essens og om mine navnes vibrationer. Det var for mig første gang, at en person kunne fortælle mig, hvordan jeg havde det, opleve det at være mig på trods af at jeg har prøvet flere forskellige spirituelle læsninger.
Her med numerologien med Den lille tolkning var noget, der bare ramte plet.
Dette førte til en lille navneændring for at gøre det lidt lettere at være mig, Henriethe, uden alle de negative vibrationer som til tider gjorde mit liv lidt tungt og hårdt at være den ”gamle” Henriette på.
Jeg har aldrig hadet mit fornavn eller efternavn, jeg har elsket disse navne, som mine forældre har givet mig, og den lære der har været heri… Men med små justeringer kunne jeg forsat hedde det samme bare med lettere vibrationer, som er mere i balance med min essens. Så kan jeg stå stærkere i hele mig og den ny lære heri.
For mig har det været en glæde at kunne sige, at det er mig selv, der har valgt mine navnevibrationer og alt det nye, der følger med i det. Mere lethed og en indre glæde.
Vi skal ikke glemme, at i alt ligger der en lære, en energi. Også i de navne som vi fik i dåbsgaven, med de vibrationer de indeholder.
Men der kan være forskellige grunde og overvejelser til, at der må noget nyt til. At man har fået nok af at vade rundt i de tunge gamle energier. Du kan også have det helt fint der, hvor du står i dit liv, og så er der ingen grund til at ændre ens navne.

Min klare holdning er stadig, at man ikke bare for sjov skal ændre på ens navne bare fordi at man kan, eller lige synes, at det er lidt sjovt.
Man skal kun ændre sit navn, hvis man er velovervejet om hvorfor, og hvor man vil være efterfølgende.
Kunne du også tænke dig at vide, hvad din grundessens er
og hvem du er dybt inde?

Vil du også gerne vide lidt om,

  • hvad dit livsformål og livs lektion handler om?
  • Ved du hvad dit sjælsformål er?
  • Hvorfor du egentligt er kommet her til jorden, hvad du skal lære?
  • Eller hvad handler dine navnevibrationer egentligt om.

Det er så meget, jeg kan fortæller dig ved hjælp af Den lille tolkning uden at du behøver en navneændring.
Men du bliver til gengæld så meget klogere på dig selv, den du egentlig er
og de vibrationer, som du har med dig.
Alt er energi, alt hænger sammen, alt er forbundet
Du sætter dit aftryk i og med alt.
Er du nysggerig på din essens og navnevibration?

Read more

Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me