Personlig healings engel

Jeg maler englen ud fra de energier, som jeg fornemmer og sanser til dig.

Det er din helt egen personlige healings-engel, din egen healings-energi, som er lagt ind i maleriet. Det hele er skabt til og for dig ud fra det, der er kommet til mig, det jeg sanser og føler via mine evner som clairvoyant og min kontakt med englene.

Der kanaliseres et lille budskab fra englen, så du bedre forstår, hvorfor du har fået lige præcis denne skønne healings-engel. Dette vedlægges dit maleri.

Jeg aner intet, inden jeg går i gang, i hvilken retning eller på hvilken måde billedet skal males til dig. Det er alt sammen noget, der opstår i processen, i sansning af de energier, der er blevet åbnet op til.

Teknikken i maleriet: Igen må jeg sige, at det er noget der opstår. Jeg starter som regel ud med at male med pensel for så at ende i at male med mine fingere … Til dette har jeg spurgt mine folk / hjælpere (engle), hvordan det kan være. De siger      ” at på den måde kommer energien bedre igennem. Der opstår et magisk moment, energien kan flyde frit igennem dine healings-hænder og ud i billedet”.

Jeg kan også mærke, at mine hænder bliver mere varme i det, når jeg er i gang med at male disse healings-engle, mere end hvad de plejer at være, når jeg for eksempel maler andre typer billeder.

  • Ønsker du din egen healings engel?
  • Ønsker du et billede skabt på sin helt specielle måde?

Så tag chancen og lad dig på magisk viis løftes ind i et andet univers. Byd din healings engel velkommen ind i dit hjem, kun til og for dig.

Sådan kan det magiske opstå.

Sig ja tak dybt inde i dit hjerte. Sig ja til at du er parat til at modtage disse skønne energier, der venter på dig. Send et portrætfoto af dig hvor dine øjne er tydelige. Foto skal være så nyt som muligt.

  1. Foto af dig sendes via formularen
  2. Indsæt 995,- kr. på mobile pay eller konto nr.
  3. Herefter er bestilling bindende for begge parter.

bestil her

Jeg sender efter modtagelse af dit foto og din betaling en bekræftelse. 
Du må forvente lidt leveringstid. Dette giver jeg dig besked om i bekræftelsen.
Hvis du ønsker at dit maleri skal sendes til dig, betaler du porto (prisen på porto får du nærmere info om).
Du kan også hente dit maleri af healings-englen på min adresse.

Alt dette aftaler vi nærmere, når jeg meddeler at dit billede er færdigt.

Read more

Image is not available
Kitchen / Cutting Boards
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me