"Da Jeg modtog min healings-engel blev rørt, varm inden i og en følelse af lidt indre uro – hvad ville hun fortælle mig. Men efter lidt tid følte jeg glæde tænkte hun passer på mig, hjælper mig når jeg beder hende om det, med de farver finde den indre ro ved vand og i naturen vil jeg finde min indre ro.

Hun er stille og roligt ved at flytte ind i mit hjerte mærke lidt spænding omkring mit hjerte, det er okay.

Hun står nu ved min side medens jeg skriver dette, hun giver mig en indre ro, følger hun beskytter mig. Oplevede i søndags masse energi havde bedt hende om hjælp til at sætte lidt skub i energien, og skal da lig love for haven blev ryddet for ukrudt. Takkede hende for dette lille puf.

Ordene der var med til englen, var meget præcise om mig, og rørte mig meget.
Havde mange billeder og forestillinger om hvordan hun så ud – blev overrasket og glad da jeg så hende i de farver jo mere jeg kigger på hende, ser jeg nye ting i ser blandt andet arme, som jeg kunne relatere til mit stjernetegn som er vandmand. 
Synes du er sympatisk i din måde at vider give budskabet på."

Kh Inge


"Personlig healings engle 2018
Jeg glædede mig meget til at se MIN engel og var virkelig spændt på at se den…. Jeg må sige jeg blev ikke skuffet, tværtimod blev jeg vild glad og faktisk helt rørt (helt ned i maven) da jeg så min engel.
Det første jeg lagde mærke til, var kjolen og farven på kjolen. Kjolen er så smuk - jeg blev betaget og farven er jo min farve. Billedet rørte noget inden i mig, det er svært at sætte ord på, men jeg er VILD med min engel.

Min engel står på mit natbord, ved siden af sengen og jeg kigger på det når jeg går i seng og når jeg vågner. Nu har jeg haft min engel i 4 dage og jeg er stadig betaget af englen og alle de detaljer der er i billedet.

De ord der fulgte med min engel, giver SÅ meget mening for mig. Faktisk lige det jeg havde brug for at høre.

Jeg viste stolt englebilledet frem til en veninde, og hun reagerede meget som da jeg fik billedet…. Sikke en smuk kjole og skønne farver.  Min healingsengel var meget mere end forventet. Jeg hilser hende godmorgen og godnat både via ord og rører billedet hver morgen og aften. Jeg takker igen for billedet…"

Hanne – Nyborg


  Hej Henriethe 

 1000 tak for min personlige healings engel. Jeg blev meget glad og rørt, da jeg så min engel, som er lavet specielt til mig. Jeg er mega glad for englen og ser tit på hende. Jeg føler en glæde og en ro fra englen. De ord, der fulgte med healingsenglen, gav så meget mening og var meget brugbar for mig. Det at healingsenglen kom med kanaliserede ord til mig var det dejligt, og det gjorde at englen var mere præcis i sit budskab og har derfor en bedre virkning for mig. Det giver mig en større forståelse af, hvad det er min engel vil fortælle mig. Jeg elsker min engel - Tusind tak for den. Healingsenglen var meget mere end jeg havde forventet.

Jeg er glad for billedet som det er - uden ramme - og det er flot, at kanten er malet.

Kærlig hilsen
Anette


 

 

 

Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me