Henriethe 800x1100

Hvem er Henriethe?

Mit navn er Henriethe Larsen og er født i 1970.
Fra barnsben af har jeg altid været kreativ og sanselig. En stor del af mig handler om det at være kreativ, det er én af min måder at forny min energi på, det er hele min grundsten.
Jeg er fuld af humør og har en indre glæde. Min positive tilgang til livet er for mig meget værdifuld og noget, som jeg meget gerne deler ud af.
Som det sanselige menneske jeg er og har været igennem hele mit liv, har jeg brugt mine "fornemmelser" til at navigere med, holde mit fokus i den retning, jeg ønsker livet skal bringe mig. 

Jeg bor sammen med min dejlige mand, som jeg har kendt i over 22 år. Sammen har vi vores skønne søn, der er teenage og har autismespektrumforstyrrelse. Med i husstanden er vores meget blide og hjertevarme hyrdehund, Molly. Huset, vi bor i, er et gammelt, og vi har brugt mange timer på for at skabe den bedste arbejdsplads og fristed for os som familie.


Mine spirituelle evner dækker lige fra clairvoyance, krystal healing, krystal terapi, kanalisering, spirituel maler og numerologi. I alt hvad jeg gør, har jeg en stor engle kontakt, de er en naturlig del af mig og min verden.

Som Spirituel rådgiver har jeg mange strenge at spille på for at hjælpe dig på vej ud i livet, i en positiv forandring til dig.

 

 Billeder herunder er fra min klinik

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 
Henriethe Larsen Bolderslevskovvej 11, 6392 Bolderslev tlf.: 4090 6373 mail: info@henlas.dk CVR: 35594833 © 2019 valodia. All Rights Reserved. Design By valodia
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me