aromaterapi

Aromaterapi er velvære for hele kroppen

Prøv en Aroma Touch behandling med skønne æteriske olier

Det er velvære med terapeutisk effekt.

Når du får en aromaterapibehandling, vil du mærke en dejlig afslapning i hele kroppen, fordi de æteriske olier går dybt ind dit system.

Der kan være mange årsager, til at du vælger få denne behandling. Men det kan være, fordi du oplever en eller anden form for fysisk smerte, stress eller andet. 

 • Føler du dig stresset?
 • Har du smerter?
 • Har du brug for at støtte dit immunforsvar?
 • Vil du gerne blive mere afbalanceret?
 • Ønsker du en bedre søvn?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af punkterne, vil en Aroma Touch behandling være en god løsning for dig.

Hvordan foregår en aromaterapibehandling?

Under selve behandlingen får du en blid touch (= berøring) massage med 8 forskellige olier, som jeg påfører lag på lag på din ryg, nakke, hovedbund og fødder.

Den blide massage og olierne tilsammen er med til at stimulere meridianbanerne, som skaber ro og balance i din krop. Meridianbanerne er kroppens ”energitransportsystem”. Det vil sige, at de cirkulerer energien i din krop, så der ikke opstår ubalancer.

Med duften af de æteriske olier får du den terapeutiske effekt, da olierne går op i det limbiske system, som er det, der kontrollerer humør, følelser og minder.

Olierne har disse gode egenskaber:

 • De virker afstressende og beroligende
 • De støtter immunforsvaret
 • De virker antiinflammatoriske
 • De har en afslappende/balancerende effekt

Anette fortæller efter hendes behandling:

Tak for sidst og tak for en dejlig wellness-massage ❤️ Jeg har sovet mega godt og længe, skønt. Efter behandlingen følte jeg en glæde inde i kroppen, så der sad et smil på læberne hele dagen, og det føles, som om det forsætter i dag. Jeg har dog fået ondt i halsen.
Det kom lige efter behandlingen, men det er bare først nu, at jeg tænker, at det har en sammenhæng med massagen, og at jeg renser ud. Tak for dejlig, skøn og afslappende behandling. Vi ses snart igen -  Kh Anette

Dette skal du vide, inden du får en Aroma Touch behandling

 • Én behandling er sjældent nok, da oliernes dybdegående virkning kan sætte en proces i gang.
 • Derfor kan du også opleve, at den smerte, du følte, forsvinder, men i stedet dukker der pludseligt noget op et andet sted i kroppen. Det kalder man for sekundære smerter, fordi den aktuelle smerte overdøver den sekundære.
 • Det er her, du eventuelt kan tænke ”den behandling, jeg fik, er dårlig eller virker ikke”.
 • Det er dog ikke tilfældet. Det, der sker, er at din krop benytter sig af chancen for at fortælle dig, at der er mere, som du har brug for at få løst op for.
 • Det er en gave, din krop viser dig. Og du har nu muligheden for at lytte endnu mere til dig selv, for det har din krop længtes efter.
 • Efter en behandling er det vigtigt, at du altid drikker rigeligt med vand, så de affaldsstoffer, der sættes fri, kan blive skyllet ud. Vær også opmærksom på hvad der sker inden i dig. Det er signaler til dig, som du kan vælge at lytte til og respondere på, så du selv kan være med til at løfte din livskvalitet.

Sådan siger Inge efter hendes behandling:

Jeg har haft en dejlig fornemmelse i kroppen, ro og velbehag. Min lænd er blevet bedre, har faktisk ikke ondt i den. Fik på et tidspunkt under Aroma Touch massagen mange klare lys for mine øjne.
Jeg var meget træt, da jeg kom hjem, så jeg havde virkelig brug for en lur. Efter et par times hvile var jeg klar, frisk og lettet mentalt og fysisk. Jeg har haft en skøn nattesøvn. Kh Inge💕

Priser

En Aroma Touch behandling varer ca. 50 min. og koster 475,- kr. 

Bestil din behandling nedenfor eller ring til mig på 4090 6373, hvis du ønsker mere information.Du kan med fordel have bekvemlige bukser på, da det kun er din ryg, nakke, hovedbund og fødder, jeg behandler. Jeg glæder mig til at give dig en dyb afslappende behandling i rolige omgivelser.