guidet healings-meditation

Healingsmeditation Henriethe Larsen

Genskab din jordforbindelse med en guidet healingsmeditation

Mærk jordens kraft i dig.

Indre uro, tankemyldrer eller en urolig nattesøvn kan være tegn på, at du har brug for at få genskabt din jordforbindelse.

En guidet healingsmeditation kan være løsningen for dig

For at have det bedst muligt og være mest i harmoni er det vigtigt, at vi er godt forbundet til moder jord. At vores rødder er solidt plantet i jorden, at vi lever i nuet og er bevidste om at trække vejret og give os tid til det, vi elsker at gøre.

Men nogen gange kan der være alt for mange tanker, der kører i ring, så vi glemmer at mærke og være tilstede i vores krop.

Det er med til at skabe en ubalance inden i dig, som nemt kan blive forstærket af negative følelser og oplevelser.

Kan du nikke genkendende til dette?

  • Din hverdag er hektisk, og du glemmer let dig selv.
  • Du har ofte for mange bolde i luften.
  • Din nattesøvn er dårlig, og du er træt om dagen.
  • Dit tankemylder tager over og forhindrer dig i at få ro.
  • Du har stress eller symptomer på begyndende stress.
  • Du har svært ved at lytte til din indre stemme og følge din mavefornemmelse.

Hvis du gerne vil have mere ro, slippe tankermylderet, sove bedre og give dig selv et pusterum i hverdagen, kan en guidet healingsmeditation være det, du har brug for.

Få din jordforbindelse tilbage

Jeg guider dig til at komme ned i kroppen og mærke jordens kraft, så du får skabt harmoni og mærker letheden, glæden og en dyb indre ro. Du kan se frem til at få meget mere velvære i din hverdag.

Rigtig mange har haft stor glæde af mine guidede meditationer og er landet i en dyb indre ro og har samtidig mærket en dyb healing.

En af dem, Pernille, siger sådan:

Jeg har gennem mit mentorforløb hos Henriethe også modtaget en guidet healingsmeditation.  Henriethes stemme har altid fanget mig, hun har en ro, en blidhed og en dybde, som får mig til at synke helt ned i meditationen.
Mine egne energier og den spirituelle kontakt flyder mere frit, når Henriethe guider mig. Jeg kan varmt anbefale at prøve en guidet healingsmeditation.

Alle healingsmeditationer er dybt personlige

Jeg kanaliserer helt unikt til dig, hvor du via en dyb healing bliver guidet ned i kroppen og får dine rødder forbundet til jordens felt og harmoniseret dine chakra.


Du får præcist den anvisning og forbindelse til jorden, som er for dit bedste. Herefter vil du mærke en dyb indre fred og ro og en afslappet følelse i hele kroppen.Kirstina udtaler:

Henriethe er en meget dygtig behandler, og jeg føler en dyb taknemmelighed over at kunne kontakte hende, når jeg har brug for en session. Under meditationen bliver jeg bla. grounded. Efter meditationen føler jeg en fred, ro og glæde. Min energi har hævet sig, jeg føler mig rigtig godt tilpas. 
Tak Henriethe, dejligt at der findes sådan en som dig.

Din guidede healingsmeditation indeholder:

  • En kort indledende samtale.
  • Selve healingsmeditationen.
  • Endnu en kort samtale som afslutning på din session, hvor du også modtager kanaliseret guidning til redskaber, du fremover kan bruge i din hverdag.
Henriethe Larsen healingsmeditation

Du får det største udbytte, hvis du kan give dig tid til at nyde din session efterfølgende fx ved at holde et par timer fri. Desuden er det vigtigt, at du sørger for at drikke rigeligt med vand.


Det kan være en fordel at tage disse meditationer over et par gange for at støtte dig bedst muligt i at bevare din jordforbindelse.

Priser og varighed

En session varer op til 60 minutter og koster 600 kr.

Har du brug for en gratis afklarende samtale, før du beslutter dig?

Hvis du er i tvivl, om en guidet healingsmeditation er noget for dig, kan du booke en gratis samtale i min kalender. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Vil du hellere have din guidede healingsmeditation online?

Hvis du ikke har mulighed for at møde op fysisk på min klinik, kan du modtage din healingsmeditation online via Messenger eller FaceTime. Selve indholdet er det samme, uanset om det foregår fysisk eller online.

Send mig en mail på info@henlas.dk hvis du foretrækker en online session.