englebudskaber

Henriethe Larsen - englebudskaber

For dig, der er nysgerrig efter at vide, hvad englene har af budskaber til dig

Få et personligt brev med gode råd

Er du åben for det, der ønsker at komme til dig?

Hvis du kan svare ja til det, så er kanaliserede englebudskaber lige noget for dig. Du kan få dit helt eget og personlige brev fra universet, som er kanaliseret helt unikt til dig.

Englebudskaberne kommer fra et rent og kærligt sted, så det vil altid være opløftende budskaber, du vil modtage.

Englebudskaber, der overrasker dig

Jeg har gennem årene kanaliseret en del skønne englebudskaber til mange forskellige mennesker. De tilbagemeldinger, som jeg har modtaget fra mine klienter er, at de er målløse over, hvor meget disse ord rammer plet og går i dybden.

Ofte bliver jeg spurgt: ”Henriethe, hvordan kan du skrive disse ord, når du ikke kender mig?”. Hertil er mit svar: ”Det er det, englebudskaber kan”.

Tina fortæller:

Det var en super oplevelse. Første gang jeg hørte det, fik jeg tårer i øjnene, for hold op hvor det ramte "spot on". Jeg stresser rigtig meget af og lader op ved at gå ture, så er virkelig blevet bekræftet i, hvad jeg gør og skal blive bedre til. Tak for det.

Dit personlige brev

Det er dine engle, guider og vejledere, der kommer til mig med de budskaber, de har til dig. Jeg lytter og skriver det ned, du skal vide, og min pen har til tider meget travlt, for energien er høj. Ord på ord kommer brevet frem.


Hvad de har at fortælle dig kan være forskelligt. Men jeg ved af erfaring, at det ofte handler om den situation, du står i lige nu og her, og hvad du kan gøre af gode ting for dig selv.Taleformen kan sommetider være lidt anderledes, end hvordan vi normalt siger tingene. Jeg skriver det hele ned med de præcise ord og vendinger, der bliver kanaliseret til mig.

Jeg ændrer ikke på noget af indholdet, og jeg blander ikke mine egne energier ind i det. Ordene giver ikke mening for mig, men for dig, som modtager englebudskabet, vil det være tydeligt, hvad budskaberne er.

Du får derfor brevet fra englene med de ord og budskaber, som englene har kanaliseret dem til mig helt ucensureret.

Skal jeg vide noget om dig på forhånd?

Nej, for englene kanaliserer direkte til mig ud fra dine energier, og derfor behøver jeg ikke at kende dig. Du modtager det, du har brug for at høre lige nu og her for at heale dig bedst muligt. Det er også en af de ting, som englebudskaber kan.

Jeg indtaler dit brev med englebudskaberne på en lydfil og sender den til dig på mail. På den måde kan du høre dit brev så ofte, du vil.

Det skrevne brev fylder ofte 5-10 sider, men din indtalte fil vil vare ca. 5-10 min. Pris 595,- kr.

Sådan føltes det for Pia:

Mit budskab ramte helt præcist, det gav så meget mening for mig. Jeg fik svar på noget, som virkelig tyngede mig og drænede mig for energi.
Jeg blev guidet frem til, hvad der var bedst for mig - gode kærlige råd som virkelig gav stof til eftertanke. Det var helt fantastisk, og jeg blev meget rørt over mit budskab og den varme og kærlighed der lå i det.
Det har givet mig en indsigt i, at der ER mere mellem himmel og jord. Jeg er imponeret, og det er mildt sagt. Jeg kan bruge mit budskab til at komme videre i min egen proces, og jeg kan se muligheder i stedet for forhindringer. Af 💕1000 Tak kære Henriethe

Ønsker du at modtage englebudskaber fra dine engle?

Du sender en mail til info@henriethelarsen.dk eller en SMS på telefon 4090 6373. Husk at vedlægge et vellignende portrætfoto, hvor dit ansigt og øjne er tydelige samt skrive alle dine navne.

Derefter sender du din betaling via Mobile Pay til 4090 6373 (med navn og ordet englebudskab i kommentarfeltet).

Når jeg har modtaget betalingen, påbegynder jeg opgaven, som derfor er bindende. Du får en bekræftelse af betalingen sammen med en dato for kanaliseringen af budskaberne. Derefter sender jeg lydfilen til dig inden for et par dage.

Jeg glæder mig til at kanalisere englebudskaber til dig.