fjernhealing

Fjernhealing Henriethe Larsen

Fjernhealing er for dig, der gerne vil modtage healing, men som bor langt væk

Den fysiske afstand har ingen betydning.

Du får den samme healing, om du er hos mig i min klinik, eller om du får din healing på afstand.

Fjernhealing kan godt lyde lidt for mystisk til at være muligt, men healing har ikke noget med fysisk afstand at gøre. Alt, vi er omgivet af, er energi, og energi er bevægelig over tid og sted.

Gode grunde til at vælge fjernhealing

Du kan opleve fysiske og/eller psykiske ubalancer i kroppen på flere forskellige måder. Det kan være tankemylder, en indre uro eller en sitren i kroppen, søvnbesvær eller problemer med at navigere gennem svære beslutninger.

Har du brug for at få mere klarhed, at mindske dit stressniveau og at stå stærkere i dig selv? Så kan du have stor glæde af fjernhealing, hvor jeg kombinerer healingen med krystallernes energier.

Du vil mærke, at du bliver opløftet, og at de healende energier stimulerer og balancerer dine energicentre, så du føler en indre fred og ro.

Sådan arbejder jeg med dig

Inden vi starter, har jeg brug for dine informationer og fotos af dig, for at jeg kan tune ind på dig.

Herefter kontakter jeg din sjæl og arbejder med energien på din krop, og de ubalancer der måtte være.

Faktisk er det ikke så meget anderledes, end hvis du er hos mig fysisk i min klinik og får healing. Her tuner jeg også ind på dig og arbejder med dine energier.


Det er oplevelsen i det at være fysisk hos mig, der kan give dig en anden følelse, samt den personlige samtale vi har, der gør det mere personligt.

Når du modtager fjernhealing hos mig, får du også personlig kontakt med mig inden, enten via sms eller en kort samtale, hvor vi aftaler nærmere, hvad du ønsker din healing på.

Bagefter skriver vi lidt sammen om din oplevelse af fjernhealingen, og du modtager de informationer, jeg har fået under din behandling.

Sådan siger Irene om fjernhealingen:

Uden at kende Henriethe på forhånd, bestilte jeg en krystal fjernhealing, - så jeg var meget spændt... Det blev en fantastisk oplevelse. Jeg mærkede og kunne følge energierne fra start til slut. Og i den efterfølgende samtale viste det sig, at der var stor overensstemmelse mellem Henriethes arbejde og mine oplevelser. Også beskeden, der blev givet og englekortet, som blev trukket ramte helt plet.
Desuden er Henriethe en meget sød og omfavnende person. På en underlig måde følte jeg mig betydningsfuld under samtalen! Tusind tak, Henriethe

Jeg har flere klienter, som har modtaget fjernhealingen om natten. Fordi du sover og er i ro og hvile, kan energierne lande godt i dig.

De tilbagemeldinger, jeg har fået fra klienter på det, er at selvom de sov, da de modtog healingen, så kunne de helt klart mærke energien gå i gang både som en følelse og en mere aktiv drøm.

Kræver det noget særligt?

Henriethe Larsen Fjernhealing

Nej, fjernhealing kræver ikke noget af dig, andet end at du er åben og motiveret for at modtage. Jeg anbefaler, at du sørger for at drikke godt med vand før og efter behandlingen, så glider energien lettere, og du hjælper din krop med at rense ud.


Energiarbejdet gør, at denne oprydning fortsætter over flere dage, samtidig med at der bliver skabt et nyt flow i dig. Det er derfor helt normalt, at du kan have lidt ubehag eller få ondt i gamle skavanker, mens energierne arbejder.

Du bestemmer selv, om du vil modtage fjernhealingen en enkelt gang eller i et forløb over et par dage eller uger.

Få 15 minutters gratis afklarende samtale

Vil du gerne vide, om fjernhealing er noget for dig, før du bestiller? Så book en gratis og uforpligtende samtale hos mig.  

Det praktiske:

  • Du starter med at vælge et tidspunkt for din healing. Derefter sender du et tydeligt foto af dit ansigt, så nyt som muligt, sammen med dit fulde navn og hele din adresse.
  • Du skal også skrive, om du ønsker fjernhealingen skal handle om noget bestemt, eller om det skal være ud fra det, der er bedst for dig lige hér og nu.
  • Hele beløbet skal være betalt senest dagen før på mobilepay til 40906373 (husk at sætte dit navn på).
  • Derefter sætter jeg gang i fjernhealingen på det aftalte tidspunkt.

Efter fjernhealingen

Hvis du har modtaget healingen om natten, sender du en besked til mig næste morgen om, hvad du har oplevet/mærket under healingen.

Herefter sender jeg et billede af de krystaller, jeg har brugt ved din fjernhealing og eventuelle beskeder, der måtte være kommet til dig under healingen.

Har du modtaget healing i løbet af dagen, skriver du blot til mig, når du er klar.

Priser

Krystalfjernhealing 455,- kr. 

Beløbet skal betales på Mobile Pay 4090 6373, før behandlingen påbegyndes.