hjertehealing

Til dig, der vil stå et sted i dit liv, hvor alting føles lettere

Hvor du mærker en dybere ro og føler dig mere hjemme i dig selv med en stærk jordforbindelse. Få hjertehealing som fjernhealing eller på min klinik.

Når du modtager min hjertehealing, sker der en transformation dybt inde i dig. Du vil mærke en markant forskel i din kærlighed til dig selv og vil lande i mere ro med en indre glæde og lethed.

Det kan også beskrives som en dyb følelse af, du er kommet hjem i dig selv, hvor du er mere i balance og står stærkere i dit liv. Hjertehealing er til dig, der vil løfte dig selv og din energi til en mere kærlig og nærende version af dig.

Hjertehealing er for dig, der vil elske:

  • at mærke kærligheden dybt inde fra dig selv
  • at opnå en dybere ro, hvor dine følelser er i bedre balance
  • at din hjertefrekvens og din energi bliver løftet
  • at være afklaret på den, du er
  • at mærke, hvordan du står i et kærligt lys
  • at sanse, hvor dejligt det er at have en god jordforbindelse

Stå stærkt i dig selv i et kærligt lys

Uanset hvor du bor henne i landet, kan jeg støtte dig i processen med at komme kærligt hjem i dig. Du vælger selv, om du vil modtage hjertehealing som fjernhealing eller hos mig i klinikken.

Du skal forvente at modtage healing over et par gange for at få det fulde udbytte. 

Uanset om du modtager hjertehealing som fjernhealing eller i klinikken, starter vi altid med en kort samtale, der bliver efterfulgt af selve healingen og en afsluttende samtale.

Læs hvad Mie Mathiesen siger om hjertehealingen:

Her er hvad jeg mærker af forskel, siden jeg har modtaget min hjertehealing. Jeg oplever større ro og mere tålmodighed, som gør, at jeg ikke så hurtigt bliver sur, når jeg er presset i forhold til søvnmangel m.m. 

Mit tankemylder er også blevet mindre, og jeg finder mere ro i de svære følelser. Desuden har jeg fået mere klarhed over, hvilke tanker og følelser der tilhører mig og hvilke, der hører til andre mennesker i rummet.

Er du ude af trit med dig selv og dine følelser?


Vi lever i en tid, hvor sjælen klinger ind i mennesket. I hele den proces, hvor det handler om at slippe den gamle del af dig og din identitet og skabe en ny, hvor du lever mere fra sjælen, kan der være svært at balancere.

Der kommer mange følelser i spil, når det, der ikke tjener dig mere, skal transformeres.

Fordi energierne presser meget på, kan det føles, som om at du bliver presset fra alle fronter, og det kan være med til at skabe ubalance i dit indre. Min hjertehealing hjælper dig med at ændre på alt dette, så du kommer godt igennem processen.

Bestil 15 minutters gratis afklarende samtale

Er du i tvivl, om hjertehealing er noget for dig, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale i min kalender. 

Det praktiske

Prisen for en hjertehealing er 750,- kr. pr. behandling. Pris v/forløb på 3 gange: 1.700 kr. Spar 550 kr.

Når du booker en tid hos mig via min kontaktformular eller sms, bedes du skrive, om du ønsker at komme til mig i klinikken eller foretrækker en fjernhealing.

Hvis du booker en fjernhealing, skal du sende et tydeligt foto af dit ansigt, så nyt som muligt, sammen med dit fulde navn og hele din adresse til mig.

Ved fjernhealing skal hele beløbet være betalt senest dagen før på mobilepay til 40906373 (husk at sætte dit navn på). Kommer du i klinikken, betaler du blot på selve dagen.

Inden hjertehealingen havde jeg en stor personlig udfordring, som tog min energi, drænede mig og fyldte for meget i hverdagen. Vi fik en god dybdegående snak om min udfordring, og jeg fik en lækker meditation, så jeg kunne få ro i kroppen og slappe af inden healingen.
Ved 1. healing var det lidt svært at finde ro, men bagefter fik jeg en god følelse i kroppen. Den føltes mere rolig og med mere energi. 2.og 3. healing gav mig samme gode følelse i kroppen og i mit hoved.
Det at erkende og begynde at arbejde på en udfordring har været tiltrængt, nødvendigt, godt og MEGET svært. Henriethe har hele vejen været min støtte og guide i denne proces. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at modtage hjertehealing ved Henriethe 💕 
Hanne Jørgensen