hjertehealing

Hjertehealing ved Henriethe Larsen

Til dig, der står et sted i dit liv, hvor alting føles svært

Det, du savner, er at mærke kærligheden dybt inde i dig selv.

Få hjertehealing som fjernhealing eller på min klinik.

Jeg tilbyder en helt unik hjertehealing til dig, der gerne vil hjem og stå stærkt i dig selv, i et kærligt lys.

Der hvor du virkelig kan mærke, hvordan kærligheden til dig selv lander dybt inde i dig. Så du oplever en indre fred og ro, hvor alting føles i balance.

Stå stærkt i dig selv i et kærligt lys

Uanset hvor du bor henne i landet, kan jeg støtte dig i processen med at komme kærligt hjem i dig. Du vælger selv, om du vil modtage min hjertehealing som fjernhealing og eller hos mig i klinikken.

Du skal forvente at modtage healing over et par gange for at få det fulde udbytte. 

Uanset om du modtager hjertehealing som fjernhealing eller i klinikken, starter vi altid med en samtale, der bliver efterfuldt af selve healingen.

Læs hvad Mie Mathiesen siger om hjertehealingen:

Her er hvad jeg mærker af forskel, siden jeg har modtaget min hjertehealing. Jeg oplever større ro og mere tålmodighed, som gør, at jeg ikke så hurtigt bliver sur, når jeg er presset i forhold til søvnmangel m.m. 

Mit tankemylder er også blevet mindre, og jeg finder mere ro i de svære følelser. Desuden har jeg fået mere klarhed over, hvilke tanker og følelser der tilhører mig og hvilke, der hører til andre mennesker i rummet.

Er du ude af trit med dig selv og dine følelser?


Vi lever i en tid, hvor sjælen klinger ind i mennesket. I hele den proces, hvor det handler om at slippe den gamle del af dig og din identitet og skabe en ny, hvor du lever mere fra sjælen, kan der være svært at balancere.

Der kommer mange følelser i spil, når det, der ikke tjener dig mere, skal transformeres.

Henriethe Larsens hjertehealing

Fordi energierne presser meget på, kan det føles, som om at du bliver presset fra alle fronter, og det kan være med til at skabe ubalance i dit indre. Min hjertehealing hjælper dig med at ændre på alt dette, så du kommer godt igennem processen.

Hjertehealing er for dig, der:


  • Føler du har et lavt selvværd, at dine følelser sidder uden på kroppen, og at det er svært at balancere i det store hele.
  • Måske har været i et større følelsespres over længere tid, hvor du har været presset helt ud over kanten, til du ikke længere kan genkende dig selv.
  • Savner noget i dit liv, men har svært ved at forklare, præcist hvad det er. Men du er ikke lykkelig der, hvor du er nu.
  • Ønsker at komme helt hjem i dig med en dyb kærlighed til dig selv, hvor du opnår en dejlig indre fred og ro.

Bestil 15 minutters gratis afklarende samtale

Er du i tvivl, om hjertehealing er noget for dig, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale i min kalender. 

Det praktiske:

Prisen for en hjertehealing er 750,- kr. pr. behandling. Pris v/forløb på 3 gange: 1.700 kr. Spar 550 kr. Hele beløbet skal betales ved bestilling.

Som det første vælger du et tidspunkt for din healing. Når du har gjort det, skal du sende et tydeligt foto af dit ansigt, så nyt som muligt, sammen med dit fulde navn og hele din adresse til mig.

Skriv om du ønsker hjertehealingen som fjernhealing eller i min klinik. Hjertehealingen kan kun bestilles i mine åbningstider.

Ved fjernhealing skal hele beløbet være betalt senest dagen før på mobilepay til 40906373 (husk at sætte dit navn på). Kommer du i klinikken, betaler du blot på selve dagen.

Inden hjertehealingen havde jeg en stor personlig udfordring, som tog min energi, drænede mig og fyldte for meget i hverdagen. Vi fik en god dybdegående snak om min udfordring, og jeg fik en lækker meditation, så jeg kunne få ro i kroppen og slappe af inden healingen.
Ved 1. healing var det lidt svært at finde ro, men bagefter fik jeg en god følelse i kroppen. Den føltes mere rolig og med mere energi. 2.og 3. healing gav mig samme gode følelse i kroppen og i mit hoved.
Det at erkende og begynde at arbejde på en udfordring har været tiltrængt, nødvendigt, godt og MEGET svært. Henriethe har hele vejen været min støtte og guide i denne proces. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at modtage hjertehealing ved Henriethe 💕 
Hanne Jørgensen