husrensning

Husrensning ved Henriethe Larsen

Al energi sætter et aftryk i dit hjem

Sådan kan en husrensning hjælpe dig med at slippe af med de negative energier

En husrensning er en kærlig energihealing af dit hjem

Hvis dit hjem er fyldt med negative energier fra dets beboere, kan det være en fordel for dig at få healet husets energier med en husrensning.

Du kan fx have glæde af healingen, hvis du skal sælge dit hjem, eller hvis du generelt ønsker at opleve en dejlig fred og ro i dit hjem igen.

Negative energiaftryk kan være alt fra vrede, angst, frygt, skænderier, længere tids sorg eller generelt dårlig stemning.

Hvis vægge kunne tale

Du kender sikkert udtrykket, og her er det dit hjem, der taler til dig via energiaftryk.

Nogle gange kan du have boet i dit hus eller din lejlighed længe, før du oplever, at der er noget, der forstyrrer dig, uden at du præcist kan sætte en finger på, hvad det er.

Det kan skyldes, at du oplever energien på en anden måde end tidligere. Men du mærker også, at du nu er klar til at slippe de tunge energier for at få mere lethed ind i dit hjem og i dig selv.

Sådan vil du opleve det, efter dit hjem har fået en husrensning

Når jeg har givet dit hjem en husrensning via energihealing, vil du føle en dyb ro, som om energierne er faldet rigtigt på plads igen.

Nogle af mine klienter oplever, at deres vægge ser renere ud, og de kan mærke i deres krop, at de er blevet lettere i dem selv. Andre fortæller, at luften i og omkring deres hjem virker renere, og at det er blevet mere behageligt at være der.

Her er, hvad Kirstina siger om husrensningen:

Henriethe har været i gang med at rense vores hus, og jeg må sige, at hun har virkeligt gjort et fint stykke arbejde. Der er kommet en lethed ind i vores hjem, og jeg sover meget bedre og får en dybere søvn. Jeg er dybt taknemmelig over den hjælp, Henriethe har givet mig.

Bor du i et hjem, der trænger til en energihealing?


Hvis du gør, kan det føles ubehageligt at være i dit hjem, som om der er en konstant uro, der støjer på en sådan måde, at du har svært ved at finde fred og ro.

Måske vågner du ofte om natten eller føler dig mere rastløs. At der er negative energiaftryk i dit hjem kan komme til udtryk på mange forskellige måder.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde tilbage til den følelse, at dit hjem er din hyggelige base. Der, hvor du lader op, har det dejlig rart og føler dig helt tryg.

Sådan foregår en husrensning


De energiaftryk, der er fra andre, som er blevet efterladt gennem tiden eller af dig selv, er dem, jeg går jeg ind og healer og renser ud.

Bestil en husrensning hos Henriethe Larsen

Jeg er ikke fysisk til stede i dit hjem, når jeg laver renser dit hus for de negative energier. Jeg ”går ind” og fornemmer energien i dit hjem og sætter healingen i gang ud fra det, jeg sanser i min fjernhealing.


Min energi er kraftfuld og meget intens under mit arbejde, og der sker noget helt magisk, når jeg arbejder med fjernhealing.

For at jeg kan heale dit hjem, skal jeg bruge en plantegning af dit hus eller lejlighed. Desuden skal jeg have dit fulde navn og din adresse, så jeg kan skabe kontakt med dit hjem og sende energien det rigtige sted hen.

 Jeg har været i huset i dag. Min fornemmelse var fantastisk. Luften var ren og frisk, det var nemt at trække vejret og en rigtig god følelse at gå rundt. Bagefter sidder jeg på bænken på gårdspladsen og kan virkelig mærke en god energi på stedet. Energien var altid positiv for mig på gården, men denne gang var den mere ren og klar - tusind tak. Jeg er spændt på, om andre kan også mærke/føle det.

Bernd Deifuss

Pris på en husrensningDin pris for at få renset dit hus for negative energier er 900,- kr. 

Hele beløbet skal være betalt på mobilepay til 40906373 (husk at sætte dit navn på), før jeg går i gang. Husk også at sende din plantegning til mig på mail: info@henlas.dk

Få 15 minutters gratis afklarende samtale

Hvis du er i tvivl, om en husrensning er noget for dig, er du velkommen til at booke en gratis samtale i min kalender.