Logo511x125

Englebudskaber til dig

 

Personlig healing maeri4Du kan bestille et kanaliseret brev, med kærlige englebudskaber til dig.

Englebudskaberne kommer fra et rent og kærligt sted, så det vil altid være opløftende budskaber du vil modtage.

Dine engle, guider og vejledere kommer igennem til mig med Deres budskaber, som de har til dig. Ord der skal siges, for at hjælpe dig.
Jeg lytter og skriver det du skal vide ned, min pen har til tider meget travlt, for energien er høj, ord på ord kommer brevet frem.
Hvad De lige har at fortælle dig, det ved jeg ikke, men jeg ved, af erfaring, at det ofte handler om: Det du står i lige nu og her, hvad du kan gøre, eller lidt om hvad du har brug for at gøre af gode ting for dig selv. Brevet indeholder mange og meget vise ord.
Tale formen kan også, af og til, være lidt anderledes, end hvordan vi normalt siger tingene.
Det betyder at meget er muligt i disse kanaliseret breve.

Du får brevet fra englene med de ord og budskaber som englene har kanaliseret det til mig, helt råt..  Jeg skiver det der kommer til mig, med de ord og vendinger som bliver kanaliseret til mig. Jeg ændrer ikke på noget af indholdet, jeg blander ikke mine egne energier ind i dette, Disse ord vil ikke give mening for mig, men for dig, som modtager af engle budskabet, vil det give mening.

Jeg har, gennem årene, kanaliseret en del skønne englebudskaber til mange forskellige mennesker. De tilbagemeldinger som jeg har modtaget, fra klienterne er, at de er målløse over hvor meget i dybde disse ord går. Hvordan budskaberne rammer ”spot on”, eller ”Henriethe hvordan kan du skrive disse ord, når du ikke kender mig…” Hertil er svaret: ”Det er det englebudskaber kan”.
Englene kanaliserer direkte til mig ud fra dine energier, jeg behøver ikke at kende dig eller vide noget om dig. Du modtager det som du har brug for at høre lige nu og her, for at heale dig bedst muligt. For det er det englebudskaber også kan, netop det at heale dig.

Jeg indtaler dit brev med englebudskaber på en lydfil som jeg sender til dig pr. mail, sammen med en vejledning i at downloade filen. Nu har du mulighed for at høre brevet flere gange.

Det skrevne brev fylder ofte 8-10 sider, din indtalte fil vil vare ca. 5- 10 min.

Pris 450,- kr.

 

Ønsker du at modtage englebudskaber fra dine engle?

Du sender (pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller SMS på telefonnummer 40 90 63 73 

  • Et portræt foto der er vellignende og hvor dit ansigt og øjne er tydelige.
  • Alle dine navne.

Din betaling sender du til:

mobilepay 4090 6373

(Sæt gerne navn og ordet englebudskab i kommentarfeltet)

Ved modtagelse af betalingen påbegyndes opgaven, det er derfor bindende. Du modtager bekræftelse af betalingen, sammen med dato for modtagelse af budskaberne/lydfilen.  

Herefter modtager du:

Lydfilen, som du modtager indenfor de næste par dage.

Jeg glæder mig til at kanalisere engle budskaber til dig.