Logo511x125

Krystal fjernhealing

IMG 2614Er du én af dem der har en travl hverdag og har svært ved at afsætte tid til transport
i forbindelse med healing, så kan jeg også tilbyde fjernhealing med krystaller, Læs beskrivelsen af krystalhealing hér

Tidspunktet for fjernhealingen er fleksibelt, derfor melder du blot til mig hvornår du har mulighed for at ligge i ro et uforstyrret sted, og er klar til at modtage healings-energien så den kan arbejde stille og roligt i dig.

Fjernhealingen kan du få en enkelt gang eller i et forløb over et par dage eller uger.

Min anbefaling er at du får din fjernhealing om natten, på det tidspunkt hvor du sover trygt og godt. Du kan også sagtens vælge at modtage fjernhealing om dagen, hér vil det være mest optimalt om du har tid og mulighed for efterfølgende at slappe lidt af, så energierne kan lande i dig......Det handler om din egenomsorg. Alt er sagt med den største kærlighed til dig!

Glæder mig så meget til at hjælpe dig og din Sjæl på vej.

Det praktiske:

Når du har valgt:

- tidspunkt for din healing og

- sendt et tydeligt foto af dit ansigt, så nyt som muligt, sammen med - oplysning om dine navne og hele din adresse

- og om du vil have healingen på noget bestemt, eller ud fra det der er bedst for dig, lige hér og nu, samt - betalt hele beløbet senest dagen før på mobilepay til: 40906373 (husk at sætte dit navn ved)

sætter jeg gang i fjernhealing til dig, på de aftalte tidspunkter.

Efter healingen:

Efter modtagelse om natten, sender du mig en besked om hvad du eventuelt har oplevet/ mærket under healingen, efter du er vågnet og er klar til at begynde din dag. Herefter sender jeg et billede af de krystaller som jeg har brugt ved din fjernhealing. Har du modtaget healing i løbet af dagen,  skriver du blot når du er klar.

Priser:

1 krystal fjernhealing 450,-kr

2 krystal fjernhealing 850,-kr

3 krystal fjernhealing 1100,-kr

Ved ønsket om et forløb på 3 gange fjernhealing betales det fulde beløb på mobilepay 40906373 før behandling påbegyndes. Så ved 3 behandlinger, sparer du i alt 250 kr.