Logo511x125

Krystalhealing

IMG 2940

Krystallerne arbejder helt unikt med dig og det, som du har brug for lige nu og her.

Går du rundt med skavanker, er der ubalancer i kroppen eller har du brug for indre ro, kan krystalhealing være din vej til at komme i dit naturlige flow.

Krystalhealing er dit valg for at nære hele dig og din sjæl!

Har du lyst til at pleje og nære dig samtidig med at din energi bliver løftet kan krystalhealingen også bruges til bedre velvære. Har du til gengæld noget, der gør ondt i krop og sjæl kan krystalhealingen også bruges til at rette op på det, netop også ved at opløfte din energi.

 

Krystalhealing kan også støtte dig i din udvikling.

Krystalhealing arbejder med dine ubalancer, så du kan blive den glade og frie sjæl, som du er.
Jeg arbejder sammen med krystallernes energier, og sammen kan vi løfte dig til at slippe gamle, tunge energier, give dig afslapning, ro, balance så dine energier kan flyde frit igen.

Hvorfor skal jeg vælge krystalhealing?

Ubalancer kan vises sig på mange forskellige måder fysisk som psykisk, såsom indre uro, sitren i kroppen og at du har svært ved at sove, har hovedpine, tankemylder eller at du måske har fået angst, som kan gøre det svært for dig at være ude iblandt mennesker, eller at kroppen har fået fysiske smerter.

Hvordan har din krop reageret?

I en fortravlet hverdag kan vi nemt komme til at glemme os selv, vi glemmer at stoppe op mærke efter hvordan har jeg det. Måske har du, over tid, været i en stressfyldt periode i dit liv, som har bevirket at din krop har svært ved at finde den indre ro, som du ellers har inde i dig. Det kan også være at du går rundt og er nedtrykt uden at du kan sætte ord på dette, eller at du har fået fysiske smerter. Alt sammen noget som giver dig gener i din hverdag.

Hvad kan du gøre?

Hér er det netop at krystalhealing i samarbejde med dig, er en stor hjælp til at komme i balance igen.
Healingen foregår i min klinik i Bolderslev, hvis der er noget der gør det svært for dig at møde op hos mig i klinikken kan du sagtens vælge at modtage healing som fjernhealing. Læs mere her

Måden jeg arbejder med dig:

Jeg arbejder intuitivt med krystalhealing. Jeg bliver guidet af dine og mine hjælpere til, hvad DU har brug for, for at blive healet. Hér mærker og sanser jeg dig og din energi, og bliver vejledt til, hvor og hvilke krystaller der skal bruges. Jeg arbejder intuitivt med krystallerne, derfor analyserer jeg ikke på hvorfor og hvordan stenene bliver brugt og placeret, da jeg bliver vejledt til det du har mest brug for lige nu og her.
Det kan forekomme, at gamle skavanker kan melde sig på banen for så at slippe dig igen. Da jeg har erfaring for, at min krystalhealing går i dybden og arbejder med dig.

Dejligt at du har valgt at bruge dit mod til at mødes med mig hér. Når du arbejder med mig, har du netop valgt at gå med energien i stedet for at lukke af. (Du har måske allerede oplevet ubalancer i din krop, der opstår af blokeret energi). Vælger du at få behandling hos mig, siger du også ja til at ville arbejde med hele dig. Du siger ja tak til at kigge nærmere på årsagen til evt. ubalancer i din krop og det, kroppen fortæller dig. Da det er energien i din krop det handler om sanser jeg, fra gang til gang, hvad du har brug for og i samarbejde med dig aftaler vi et eventuelt forløb.

Lidt om krystalhealing:

Hos mig, snakker vi kort om, hvordan behandlingen vil foregå. Er du i et forløb, vil jeg gerne høre, hvordan du har haft det siden sidst.
Ved Krystalhealing ligger du fuldt påklædt, på briksen (er det svært for dig at ligge ned, så finder vi også en løsning på det). Der bliver lagt et tæppe over dig og du har mulighed for at høre stille
musik… herefter guider jeg dig til at modtage krystalhealingen. Krystallerne bliver lagt på din krop alt efter, hvor der er brug for at støtte energierne i at arbejde bedst muligt for dig.
Under behandlingen kan du opleve, hvordan energierne arbejder i din krop, andre gange mærker du måske ingenting, men alt er lige rigtigt… du bliver healet imens energierne arbejder for dig. Det påbegyndte energiarbejde fortsætter oprydningen af ubalancer over flere dage, samtidig skabes der et nyt flow i dig. Derfor kan du måske have lidt ubehag og få ondt i gamle skader og skavanker, det er alt sammen helt ok….

Jeg har gode erfaringer med:

  • At løfte psyken så tungsind giver plads til glæden og humøret kan komme tilbage.
  • skabe ro og balance i kroppen.
  • Arbejde i dybden med gamle mønstre, så der kan blive plads til nye og positive energier.

Krystalhealingen tager ca. 45- 60 min.

Du kan også kombinere krystalhealing med krystalreading Læs mere