Logo511x125

Tilbagemelding krystalhealing

Min oplevelse af healing har været meget inspirerende. Under seancen følte jeg mig en smule urolig i kroppen, som om noget skulle bearbejdes og flyttes rundt. Jeg blev efterhånden mere afslappet og varm i kroppen og mistede en smule fornemmelse af tiden. 

En overgang følte jeg en form for lethed, som om noget var blevet løftet af mine skulle eller på anden måde var blevet fjernet. Efter behandling følte jeg mig en smule træt og tør i munden. Her efter et stykke tid, er jeg begyndt at føle mig mere afslappet og jeg sover bedre og det var noget af det jeg søgte, og jeg tror på det er den healing behandling jeg er i gang med, der har hjulpet på dette. så jeg ser frem til videre forløb.

Hilsen Rene`


Hej Henriethe

 Hvor er man glad, at der findes dygtige healer, som dig, til at hjælpe een videre i sin udvikling, når man er ved at gå i stå.

 Tak fordi du er til og med de evner, du har.

 kh Kirstina


Hej Henriethe.

Tusind tak for en skøn Krystalhealing.

Jeg mærkede straks en stærk energi og kulde fra de forskellige krystaller. Den kraftige energi arbejdede rundt omkring i kroppen. Jeg fik lidt hovedpine og følte et hårdt tryk i halsen. Pludselig kom der en stærk varme fra issen og den løb nedad hovedet og min overkrop. Behandlingen var for mig en stærk healing, afslapning, ro og balance i kroppen. Resten af dagen arbejdede energierne i min krop, især i halsen. Stor tak til dig, Henriethe. Du er så dygtig og det var så hyggeligt med snak inden og efter behandlingen. Desuden er jeg glad for beskederne fra universet. Glæder mig til næste gang.

Kh XX ❤️