mentorforløbet beautiful life

Ideelt for dig, der har brug for løbende støtte til at føle dig mere hel og selvkærlig

Du får konkrete værktøjer til indsigt og forståelse for at komme i bedre balance med dig selv

Vi lever i en tid, hvor alt er i forandring, og hvor energien hele tiden presser på inden i os. Måske har du også mærket, at det virker uoverskueligt, og at de følelsesmæssige oplevelser er svære at rumme alene.

Mentorforløbet "Beautiful life" er skabt til dig, der

  • er ved at vågne spirituelt med alle de mange spørgsmål og følelser, det medfører
  • glæder dig til at få værktøjer og lette øvelser, der kan hjælpe dig med din spirituelle udvikling
  • ser frem til at få metoder til dybere indre ro og forankring
  • er klar til at få større indsigt og forståelse for det, der rør sig i dig
  • glæder dig til at modtage læring der bliver guidet unikt til dig
  • vil nyde at have mig ved din side, så du får et fortroligt rum, hvor du tør åbne mere op og komme i dybden med din proces

Efter mentorforløbet ”Beautiful life” står du afklaret med en følelse af ro, forankring og med mere egenkærlighed. Du har modtaget læring, personlige guidede værktøjer og meditationer, som du kan bruge igen og igen.

Du vil stå styrket og kan mestre dine processer med nye indsigter.

Ville det ikke være rart at vide, at du har en mentor, du kan kontakte, når der er noget, der er svært at stå med?

Eller når du er i ubalance og trænger til kærlig omsorg i form af samtaler og healing?

Pernilles udtaler om mentorforløbet:

Jeg startede med en helt utrolig clairvoyance session hos Henriethe og besluttede straks efter, at jeg gerne ville i et mentorforløb hos hende. Jeg har nu været i et 3-måneders mentorforløb, og det har været helt fantastisk.

Det er svært at finde ord for, hvor meget det har givet mig, og hvor meget hun har hjulpet mig videre på min vej. Henriethe har en ro og energi over sig, som skyller ind over dig, når du er sammen med hende, man føler sig bare tryg.

Hun er hjertelig og oprigtig og har en indsigt, som til tider gør en lidt åndeløs, men på den rigtig, rigtig gode måde. Jeg kan og vil til enhver tid varmt anbefale et mentorforløb hos Henriethe.

Alt dette får du på mentorforløbet ”Beautiful Life”


I mit 3-måneders 1:1 mentorforløb får du min støtte hele vejen gennem din personlige udvikling.

  • Du får 2 sessioner á 60 minutter pr. måned.
  • Hvis det passer dig bedre, kan du samle din session til 1½ time i klinikken og 30 minutters Facetime pr. måned (svarer til 2 sessioner á 60 minutter).

Du vælger selv, om du vil komme her på klinikken eller foretrækker, at det er online sessioner, som foregår via Messenger eller Facetime.

Sådan siger Mie om mentorforløbet:

Henriethe har gennem et mentorforløb hjulpet mig igennem nogle meget store skift i mit liv. Mentorforløbet har gjort, at jeg har følt mig grebet og taget i hånden hele vejen gennem de svære valg og udfordringer, der har været. Under forløbet har Henriethe hjulpet mig med større klarhed, givet mig ro og forklaring på bestemte problematikker, hjulpet mig gennem manifestationer og meget mere.

Henriethe har den kærligste energi, og samtidig kan hun give helt klare svar. Det er et trygt rum at være i, hvor der kan tales frit fra hjertet. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til dette mentorforløb med Henriethe, det er en af de største gaver, jeg har givet mig selv. 🕊💗

Hvad kan du glæde dig til?

I dit mentorforløb tager vi udgangspunkt i det, du står i lige nu med alle de udfordringer og følelser, der er i spil. Jeg tager kærlig hånd om dig og støtter dig på hele din spændende rejse.


Alt efter dit behov kan du modtage clairvoyante samtaler, krystalhealing, fjernhealing, hjertehealing eller guidede meditationer, som hver især bliver koblet sammen til en helhed til lige det, du har brug for.

Sammen med dig lader jeg energien guide os ind i, hvad der er bedst for dig. Vi starter altid hver session med en samtale.

”Beautiful life” er et transformerende forløb, hvor du bagefter vil stå langt stærkere i dig og i dit lys med en bedre selvforståelse.

Vælg den løsning, der passer dig bedst


Hvis du kan se dig selv på mit 1:1 mentorforløb, har jeg en god besparelse til dig. En enkelt session koster normalt 750,- kr. pr. gang.

Men i et 3-måneders forløb får du 2 sessioner pr. måned, og din pris er kun 800 kr. pr. måned. Du betaler ialt 4 rater med en måneds mellemrum.

Du vælger selv, om du foretrækker faste månedlige rater, eller om du vil betale det fulde beløb på én gang og få min e-bog "Sådan løfter du nemt energien i dit hjem" med som en ekstra bonus.

Vælger du at betale hele 3-måneders forløbet på én gang ved tilmelding, udløser det en rabat, så din pris kun bliver 3.000,- kr. (normalpris for 6 sessioner er 4.500,- kr.).


Bestil 15 minutters gratis afklarende samtale

Er du i tvivl, om mit mentorforløb er noget for dig, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale i min kalender.

Det praktiske:

Vælger du ratebetaling, foregår det den 1. i hver måned ved overførsel til mobil pay på 40906373. Hvis din betaling ikke er modtaget inden for 4 dage, kommer der et gebyr på 100,- kr.

Du er forpligtet til at betale det fulde beløb, hvis du skulle ønske at stoppe mentorforløbet før tid. Det er dit ansvar at sørge for betaling til rette tid, og at du bruger dine sessioner inden for den aftalte tid.

Jeg kan give dig sparring, værktøjer og støtte undervejs, men ingen andre end dig selv er ansvarlig for dine resultater.

 Alle 1:1 sessioner bliver lagt inden for mine åbningstider.