mentorforløbet beautiful life

Ideelt for dig, der har brug for løbende støtte til at føle dig mere hel og selvkærlig

Du får konkrete værktøjer til indsigt og forståelse for at komme i bedre balance med dig selv

Vi lever i en tid, hvor alt er i forandring, og hvor energien hele tiden presser på inden i os. Måske har du også mærket, at det virker uoverskueligt, og at de følelsesmæssige oplevelser er svære at rumme alene.

Mentorforløbet "Beautiful life" er skabt til dig, der

  • er ved at vågne spirituelt med alle de mange spørgsmål og følelser, det medfører
  • er på en forandringsvej, hvor du føler dig anderledes
  • savner værktøjer og lette øvelser, der kan hjælpe dig med din spirituelle udvikling
  • ønsker at føle en dybere indre ro og forankring
  • har behov for at have mig ved din side, så du får et fortroligt rum, hvor du tør åbne mere op og komme i dybden med din proces
  • længes efter at opnå en større selvkærlighed

Ville det ikke være rart at vide, at du har en mentor, du kan kontakte, når der er noget, der er svært at stå med?

Eller når du er i ubalance og trænger til kærlig omsorg i form af samtaler og healing?

Alt dette får du på mentorforløbet ”Beautiful Life”


I mit 3-måneders 1:1 mentorforløb får du min støtte hele vejen gennem din personlige udvikling.

  • Du får 2 sessioner á 60 minutter pr. måned.
  • Hvis det passer dig bedre, kan du dele dine sessioner op i mindre bidder á 4 x 30 minutter pr. måned.
  • Den sidste session á 60 minutter kan alt efter behov flyttes over i den 4. måned.

Du vælger selv, om du vil komme her på klinikken eller foretrækker, at det er online sessioner, som foregår via Messenger eller Facetime.

Jeg vil klart anbefale dig, at når det er de korte sessioner á 30 minutter, holder vi dem online.

Sådan siger Mie om mentorforløbet

Henriethe har gennem et mentorforløb hjulpet mig igennem nogle meget store skift i mit liv. Mentorforløbet har gjort, at jeg har følt mig grebet og taget i hånden hele vejen gennem de svære valg og udfordringer, der har været. Under forløbet har Henriethe hjulpet mig med større klarhed, givet mig ro og forklaring på bestemte problematikker, hjulpet mig gennem manifestationer og meget mere.

Henriethe har den kærligste energi, og samtidig kan hun give helt klare svar. Det er et trygt rum at være i, hvor der kan tales frit fra hjertet. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til dette mentorforløb med Henriethe, det er en af de største gaver, jeg har givet mig selv. 🕊💗

Hvad kan du glæde dig til?

I dit mentorforløb tager vi udgangspunkt i det, du står i lige nu med alle de udfordringer og følelser, der er i spil. Jeg tager kærlig hånd om dig og støtter dig på hele din spændende rejse.


Alt efter dit behov kan du modtage clairvoyante samtaler, krystalhealing, fjernhealing, hjertehealing eller guidede meditationer, som hver især bliver koblet sammen til en helhed til lige det, du har brug for.

Sammen med dig lader jeg energien guide os ind i, hvad der er bedst for dig. Vi starter altid hver session med en samtale.

”Beautiful life” er et transformerende forløb, hvor du bagefter vil stå langt stærkere i dig og i dit lys med en bedre selvforståelse.

Vælg den løsning, der passer dig bedst


Hvis du kan se dig selv på mit 1:1 mentorforløb, har jeg en god besparelse til dig. En enkelt session koster normalt 750,- kr. pr. gang.

Men i et 3-måneders mentorforløb med enten 2 eller 4 sessioner er din pris pr. måned kun 1200,- kr.

Du vælger selv, om du foretrækker faste månedlige rater, eller om du vil betale det fulde beløb på én gang og få yderligere fordele.

Én samlet betaling for 3-måneders forløbet ved tilmelding udløser en rabat, så din pris bliver kun 3000,- kr.


Bestil 15 minutters gratis afklarende samtale

Er du i tvivl, om mit mentorforløb er noget for dig, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale i min kalender.

Det praktiske:

Vælger du ratebetaling, foregår det den 1. i hver måned ved overførsel til mobil pay på 40906373. Hvis din betaling ikke er modtaget inden for 4 dage, kommer der et gebyr på 100,- kr.

Du er forpligtet til at betale det fulde beløb, hvis du skulle ønske at stoppe mentorforløbet før tid. Det er dit ansvar at sørge for betaling til rette tid, og at du bruger dine sessioner inden for den aftalte tid.

Jeg kan give dig sparring, værktøjer og støtte undervejs, men ingen andre end dig selv er ansvarlig for dine resultater.

 Alle 1:1 sessioner bliver lagt inden for mine åbningstider.