clairvoyance

Henriethe Larsen clairvoyance

Opnå en indre ro med min spirituelle rådgivning

Du finder din retning og får din klarhed tilbage.

Få tro, håb og styrke til at handle, så du igen kan blive den frie sjæl, du er født til at være.

Hos mig får du meget mere end en clairvoyance session

Alt efter hvad dit behov er, vil du i forbindelse med din session blive tilbudt healing og/eller en dyb guidet meditation til jordforbindelse.

Alt dette skabes i samarbejde med dig, og jeg videregiver det, jeg mærker og fornemmer, der vil gavne dig mest muligt.

Jeg tilbyder healing ud fra din givne situation, som kan være alt lige fra et overbelastet nervesystem, til at du bare har brug for at føle, at du kommer helt hjem i dig selv og opnår en dejlig, indre ro.

Clairvoyance kombineret med healing

Det er min erfaring, at en clairvoyance session kombineret med healing kan være vejen til at forløse de udfordringer, du står med og afklare dine spørgsmål, så det bliver lettere for dig at navigere i dit liv.

Hvis du ikke ønsker at modtage healing i forbindelse med din clairvoyance session, er dette også helt i orden. Jeg spørger altid, før jeg giver healing.

For at få mest muligt ud af min spirituelle rådgivning, er det vigtigt, at du har forberedt dig på hvilke spørgsmål, du ønsker afklaring på. 

Sådan arbejder jeg med clairvoyance

Jeg gør brug af mine kanaliseringsevner og nedskriver de budskaber, der er til dig fra englene, og i fællesskab tager vi en snak ud fra de udfordringer, du står med.

Desuden bruger jeg min klarhøring og klarføling til at sanse de svar, der er til dig, så du er godt afklaret, når du går herfra.


Englene hjælper mig til at se dine muligheder

Sammen med mine engle og mine clairvoyante evner ser vi på de muligheder, der er for dig ud fra de spørgsmål, du har.


De beskeder, jeg får, hjælper med til at give dig et kærligt skub, så du kan gå glad og fri ud i livet.

Er du klar til at arbejde med dig selv og med de udfordringer, du står med, er jeg den, der kan løfte dig videre fremad.

Kari oplevede det sådan:

Henriethe er en så unik person, som jeg sjældent har mødt før. Hendes rolige, rare og imødekommende væremåde fik mig til at føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg henvendte mig til Henriethe, da jeg havde en drøm, et mål, som jeg følte, jeg ikke kunne nå. Min passion var gået i stå og jeg var forvirret og ked af det.
Henriethe formåede at give mig håbet og troen tilbage, hvilket gjorde, at jeg i dag er rigtig godt på vej mod mit mål. Gennem vejledning, coaching og snak med englene har jeg fået redskaber, støtte og styrke samt svar på de spørgsmål, der længe har fyldt. Henriethe får mine allervarmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Kari

Jeg formidler de clairvoyante budskaber

Englene kommer med deres budskaber, sådan som de ser det, og ud fra de muligheder du har, der hvor du står i dit liv.

Du skal vide, at når jeg videregiver budskaberne fra engle og vejledere, er det ikke min måde at fortælle det på, men det er den måde, jeg får besked på at sige det til dig.

Afslutningen på samtalen er vigtig

Henriethe Larsen Clairvoyance

Når samtalen er slut, har vi været godt omkring kanaliseringsbrevet fra englene, og du har fået afklaret dine spørgsmål og udfordringer. 


Kirstina udtaler:

Henriethe er et meget positivt menneske. Hun er imødekommende og venlig – let at tale med. Hun er en rigtig dygtig behandler/vejleder, hvor hun gør brug af sine medfødte evner og en bred vifte af viden omkring den spirituelle verden.
Kommer du ind i Henriethes klinik, bliver du omgivet af en fred og ro, som er dejlig at være i. Henriethe, du får mine bedste anbefalinger. Kirstina.

Vil du have 15 minutters gratis afklarende samtale?

Hvis du er i tvivl, om clairvoyance og healing er noget for dig, må du meget gerne booke en gratis afklarende samtale i min kalender. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Priser

En clairvoyance rådgivning á 60-90 min. varighed koster 750,- kr.

Clairvoyance online session

Hvis du ønsker at modtage en clairvoyance session online, er dette også muligt.

Online sessionen foregår via Skype, Messenger eller FaceTime, hvor du modtager et kanaliseret brev fra dine engle, og efterfølgende stiller du de spørgsmål, du ønsker afklaring på. Ved behov kan du også modtage en guidet meditation til jordforbindelse.

En clairvoyance online session á 45-60 min. koster 700 kr. Normalpris ved møde i min klinik 750 kr.

Send mig en mail på info@henlas.dk hvis du er interesseret. Derefter sender jeg dig yderligere information, og du beslutter først der, om du ønsker at booke en clairvoyance online session.