clairvoyance

Henriethe Larsen Clairvoyance

Opnå en indre ro med min spirituelle rådgivning

Du finder din retning og får din klarhed tilbage.

Få tro, håb og styrke til at handle, så du igen kan blive den frie sjæl, du er født til at være.

For at få mest muligt ud af min spirituelle rådgivning og ved opfølgningssamtalen, er det vigtigt, at du har forberedt dig på hvilke spørgsmål, du ønsker afklaring på.

Sådan arbejder jeg med clairvoyance 

Jeg gør brug af mine kanaliseringsevner og nedskriver de budskaber, der er til dig fra englene, og i fællesskab tager vi en snak ud fra de udfordringer, du står med.

Desuden bruger jeg min klarhøring og klarføling til at sanse de svar, der er til dig, så du er godt afklaret, når du går herfra.

Jeg arbejder i en ren og kærlig energi, hvor jeg lytter og sanser svar til dig alt efter det, du har brug for hjælp til. Når du modtager min spirituelle rådgivning, har jeg altid fokus på, hvor du er i dit liv lige nu og her, og hvilke udfordringer, der fylder inden i dig.


Englene hjælper mig til at se dine muligheder

Sammen med mine engle, guider, vejledere og mine clairvoyante evner ser vi på de muligheder, der er for dig ud fra de spørgsmål, du har.


De beskeder, jeg får, hjælper med til at give dig et kærligt skub, så du kan gå glad og fri ud i livet.

Er du klar til at arbejde med dig selv og med de udfordringer, du står med, er jeg den, der kan løfte dig videre fremad.

Kari oplevede det sådan:

Henriethe er en så unik person, som jeg sjældent har mødt før. Hendes rolige, rare og imødekommende væremåde fik mig til at føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg henvendte mig til Henriethe, da jeg havde en drøm, et mål, som jeg følte, jeg ikke kunne nå. Min passion var gået i stå og jeg var forvirret og ked af det.
Henriethe formåede at give mig håbet og troen tilbage, hvilket gjorde, at jeg i dag er rigtig godt på vej mod mit mål. Gennem vejledning, coaching og snak med englene har jeg fået redskaber, støtte og styrke samt svar på de spørgsmål, der længe har fyldt. Henriethe får mine allervarmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Kari

Jeg formidler de clairvoyante budskaber

Englene kommer med deres budskaber, sådan som de ser det, og ud fra de muligheder du har, der hvor du står i dit liv.

Du skal vide, at når jeg videregiver budskaberne fra engle og vejledere, er det ikke min måde at fortælle det på, men det er den måde, jeg får besked på at sige det til dig.

Det er min opgave til tider at levere de clairvoyante budskaber til dig på en lidt bestemt måde. Det kan virke en smule hårdt, men du skal vide, at det alt sammen er kærligt ment.

Afslutningen på samtalen er vigtig

Henriethe Larsen Clairvoyance

Når samtalen er slut, har vi været godt omkring kanaliseringsbrevet fra englene, og du har fået afklaret dine spørgsmål og udfordringer. 


Kirstina udtaler:

Henriethe er et meget positivt menneske. Hun er imødekommende og venlig – let at tale med. Hun er en rigtig dygtig behandler/vejleder, hvor hun gør brug af sine medfødte evner og en bred vifte af viden omkring den spirituelle verden.
Kommer du ind i Henriethes klinik, bliver du omgivet af en fred og ro, som er dejlig at være i. Henriethe, du får mine bedste anbefalinger. Kirstina.

Vil du have 15 minutters gratis afklarende samtale?

Hvis du er i tvivl, om clairvoyance er noget for dig, må du meget gerne booke en gratis afklarende samtale hos mig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Priser

En clairvoyance rådgivning á 60 min. varighed koster 675,- kr.

Hvis du tidligere har været hos mig til clairvoyant rådgivning, og vi har igangsat en proces, som du nu ønsker at følge op på for at styrke/sætte turbo på din indsats, kan du booke mig til en kortere opfølgningsseance.

Dette gælder inden for 2 måneder fra den første samtale. Varighed 30-45 min. Pris: 350,- kr.

Online session

Hvis du ønsker at modtage en clairvoyance session online, har jeg åbnet for denne mulighed i en begrænset periode.

Online sessionen foregår via Skype, hvor du modtager et kanaliseret brev fra dine engle, og efterfølgende stiller du de spørgsmål, du ønsker afklaring på.

Tilbud i en begrænset periode: 450,- kr. Normalpris ved møde i min klinik 675,- kr.

Send mig en mail på info@henlas.dk hvis du er interesseret. Derefter sender jeg dig yderligere information, og du beslutter først der, om du ønsker at booke en clairvoyance online session.