clairvoyance

Henriethe Larsen clairvoyance

Opnå en indre ro med min spirituelle guidning

Sådan finder du din retning og får din klarhed tilbage.

Clairvoyance hjælper dig med at genfinde troen, håbet og din indre ro, så du igen kan blive den frie sjæl, du er født til at være.  

Hos mig får du meget mere end en clairvoyance session

Alt efter hvad dit behov er, kan du i forbindelse med din clairvoyance session vælge at få en dyb guidet meditation til jordforbindelse.

Vi arbejder tæt sammen, og jeg videregiver det, jeg mærker og fornemmer, der vil gavne dig mest muligt. Under din clairvoyance session skaber jeg et trygt healingsrum, hvor jeg støtter og guider dig hele vejen.

For at få mest muligt ud af min spirituelle guidning er det vigtigt, at du på forhånd har forberedt dig på de spørgsmål, du ønsker afklaring på.

Clairvoyance kombineret med meditation

Det er min erfaring, at en clairvoyance session kombineret med en guidet meditation hjælper endnu bedre med at forløse de udfordringer, du står med. Så du både får afklaret dine spørgsmål, men også får lettere ved at navigere i dit liv.

Hvis du ikke ønsker at modtage en guidet meditation i forbindelse med din clairvoyance session, er dette helt i orden. Jeg spørger altid, før jeg giver en meditation.

Kari oplevede det sådan:

Henriethe er en så unik person, som jeg sjældent har mødt før. Hendes rolige, rare og imødekommende væremåde fik mig til at føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg henvendte mig til Henriethe, da jeg havde en drøm, et mål, som jeg følte, jeg ikke kunne nå. Min passion var gået i stå og jeg var forvirret og ked af det.
Henriethe formåede at give mig håbet og troen tilbage, hvilket gjorde, at jeg i dag er rigtig godt på vej mod mit mål. Gennem vejledning, coaching og snak med englene har jeg fået redskaber, støtte og styrke samt svar på de spørgsmål, der længe har fyldt. Henriethe får mine allervarmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Kari

Sådan arbejder jeg med clairvoyance

Jeg modtager de kanaliserede englebudskaber til dig og skriver dem ned. Herefter indleder vi vores samtale ud fra de budskaber, englene har til dig.

Derefter taler vi videre om de konkrete udfordringer, du har, og som den afsluttende del af din session kan du modtage en guidet meditation, hvis du ønsker det.

Når clairvoyance sessionen er slut, vil du være langt mere afklaret og føle en dybere indre ro i dig.


Englene guider mig til at se dine muligheder

Sammen med mine engle og clairvoyante evner ser vi på de muligheder, du har ud fra dine spørgsmål og tanker.


De beskeder, jeg får, hjælper med at give dig et kærligt skub, så du kan gå glad og fri ud i livet.


Er du klar til at arbejde med dig selv og med de udfordringer, du står med, vil jeg glæde mig til at hjælpe dig videre fremad.


Jeg formidler de clairvoyante budskaber

Englene kommer med deres budskaber, sådan som de ser dem, og ud fra de muligheder du har der, hvor du er i dit liv.

Nogle gange kan energien fra englene være ret kraftig og til tider meget bestemt. Derfor skal du vide, at når jeg videregiver budskaberne fra englene, er det den måde, jeg får besked på at sige det til dig, for at du skal kunne forstå vigtigheden af budskaberne.

Henriethe Larsen Clairvoyance

Når samtalen er slut, har vi været hele vejen omkring kanaliseringsbrevet fra englene, og du har fået afklaret dine spørgsmål og udfordringer.


Kirstina udtaler:

Henriethe er et meget positivt menneske. Hun er imødekommende og venlig – let at tale med. Hun er en rigtig dygtig behandler/vejleder, hvor hun gør brug af sine medfødte evner og en bred vifte af viden omkring den spirituelle verden.
Kommer du ind i Henriethes klinik, bliver du omgivet af en fred og ro, som er dejlig at være i. Henriethe, du får mine bedste anbefalinger. Kirstina.

Vil du have 15 minutters gratis afklarende samtale?

Hvis du er i tvivl, om clairvoyance er noget for dig, må du meget gerne booke en gratis afklarende samtale i min kalender. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Priser

En clairvoyance rådgivning á 60-90 min. varighed koster 750,- kr.

Clairvoyance online session

Hvis du ønsker at modtage en clairvoyance session online, er dette også muligt.

Online sessionen foregår via Skype, Messenger eller FaceTime, hvor du modtager et kanaliseret brev fra dine engle, og efterfølgende stiller du de spørgsmål, du ønsker afklaring på. Ved behov kan du også modtage en guidet meditation til jordforbindelse.

En clairvoyance online session á 45-60 min. koster 700 kr. Normalpris ved møde i min klinik er 750 kr.

Vi mødes vi i min klinik, hvor du får kanaliserede englebudskaber, samtale ud fra de skrevne ord, afklaring af dine spørgsmål og alt efter behov healing eller en guidet meditation.

Send mig en mail på info@henlas.dk hvis du er interesseret. Derefter sender jeg dig yderligere information, og du beslutter først der, om du ønsker at booke en clairvoyance online session.