clairvoyance/spirituel samtale

Henriethe Larsen spirituel samtale

Spirituel samtale med clairvoyante budskaber

Få svar på dine spørgsmål og redskaberne til at tackle de udfordringer, du står overfor

En spirituel samtale hjælper dig med at opnå mere klarhed og en større indre ro i dit liv 

Clairvoyance, en spirituel samtale mellem dig og mig

Har du brug for at få klarhed over nogle bestemte spørgsmål eller udfordringer, du står med i dit liv? Hvis ja så kan en spirituel samtale være det helt rigtige for dig.

Sessionen foregår som en spirituel samtale, hvor vi enten går dybt ind i et enkelt område eller tager udgangspunkt i flere problematikker i dit liv, som du har brug for at blive afklaret på.

Du får guidning i nuet, som du kan tage med dig ind i fremtiden

Jeg stiller mig til rådighed for, at energien kan flyde frit og er dit talerør for det, der skal frem i lyset. De arbejdsmetoder, jeg benytter mig af sker altid i samklang med dig.

Under vores spirituelle samtale vil du:

  • få guidning til, hvordan du kan forandre din nuværende livssituation.
  • modtage klarhed og svar på de spørgsmål, der fylder i dig lige nu.
  • få redskaberne til at skabe de varige forandringer, du ønsker.

Kari oplevede det sådan:

Henriethe er en så unik person, som jeg sjældent har mødt før. Hendes rolige, rare og imødekommende væremåde fik mig til at føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg henvendte mig til Henriethe, da jeg havde en drøm, et mål, som jeg følte, jeg ikke kunne nå. Min passion var gået i stå og jeg var forvirret og ked af det.
Henriethe formåede at give mig håbet og troen tilbage, hvilket gjorde, at jeg i dag er rigtig godt på vej mod mit mål. Gennem vejledning, coaching og snak med englene har jeg fået redskaber, støtte og styrke samt svar på de spørgsmål, der længe har fyldt. Henriethe får mine allervarmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Kari

Alt tager udgangspunkt i dig

Under en clairvoyance session/spirituel samtale arbejder jeg altid ud fra din nuværende livssituation og det, der fylder inden i dig lige nu.

Jeg sætter mig selv til side og lader energien strømme igennem mig ud fra det, din sjæl kalder på. På den måde kan jeg guide dig til at komme i mere harmoni og få en større klarhed omkring din livssituation.

Derfor er det vigtigt, at du inden vores session ved hvilke spørgsmål, du ønsker afklaring på.


Her er, hvad du kan forvente

Du kan glæde dig til at blive guidet på kærlig vis, hvor jeg bruger mine engle og jordens kraft i samarbejde med min klarhørelse og klarfølelse.


Under samtalen modtager du healing og alt efter, hvad jeg bliver guidet til, kan du også blive tilbudt en guidet healingsmeditation.
Efter endt session går du både hjem med klarhed og viden om, hvordan du kan forandre din livssituation. Men du får også nogle redskaber med til at løfte din vibration til mere lethed, glæde, indre ro og en stærk jordforbindelse.

Hvornår kan du have brug for en spirituel samtale?


Hvis du mærker en ubalance eller indre uro, føler dig mere negativ end normalt eller har en lav og tung energi i dig, kan det være tegn på, at du skal have (gen)skabt din jordforbindelse.

Det kan også være hvis du:

  • oplever spirituelle udfordringer/forandringer, som du savner svar på.
  • savner redskaber til, hvordan du kan slippe indre uro og tankemylder.
  • har brug for at vide, hvordan du kan forandre din livssituation.
  • er i tvivl om, hvilken retning du skal gå i forhold til job, kæreste, venskaber m.m.
Henriethe Larsen spirituel samtale

 Kort sagt… alt det, der fylder i dig, men hindrer dig i at leve frit og være den glade sjæl, du er født som.


Kirstina udtaler:

Henriethe er et meget positivt menneske. Hun er imødekommende og venlig – let at tale med. Hun er en rigtig dygtig behandler/vejleder, hvor hun gør brug af sine medfødte evner og en bred vifte af viden omkring den spirituelle verden.
Kommer du ind i Henriethes klinik, bliver du omgivet af en fred og ro, som er dejlig at være i. Henriethe, du får mine bedste anbefalinger. Kirstina.

Vil du have 15 minutters gratis afklarende samtale?

Hvis du er i tvivl, om clairvoyance og en spirituel samtale er noget for dig, er du meget velkommen til at booke en gratis afklarende samtale i min kalender. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Priser

En spirituel samtale á 60-90 min. varighed koster 750,- kr.

Foretrækker du en online session?

Hvis du ønsker at modtage en spirituel samtale online, er dette også muligt. Online sessionen foregår via Messenger eller FaceTime.

Du stiller de spørgsmål, du ønsker afklaring på. Ved behov eller ønske om en session til at opnå en bedre jordforbindelse, kan du også modtage en personlig guidet healingsmeditation.

En spirituel session online á 60 min. koster 700,- kr.

Send mig en mail på info@henlas.dk hvis du er interesseret. Derefter sender jeg dig yderligere information, og du beslutter først der, om du ønsker at booke en spirituel samtale online.