Om henriethe

Henriethe Larsen - Spirituel rådgiver

For mig handler alt om energi og at kunne guide andre

Vi er konstant omgivet af energi, og vi afsætter energi i alt, vi gør.

Jeg hjælper mine klienter, så de med en positiv tilgang til livet kan vende negative energier til lethed og flow. Så de er lige der, hvor de har det bedst og føler sig mest i balance.

Nogle gange sker der ting i livet, som gør, at der kommer grus i maskineriet, og du mærker, at det er alt for svært at være dig. Det er her, jeg kan hjælpe dig. Så du genfinder din indre glæde og får skabt balance og indre ro i dig.

Min baggrund

Jeg er uddannet healer og har medfødte evner som clairvoyant. Gennem mit arbejde som spirituel rådgiver modtager jeg kanaliseringer og sanser budskaber fra englene.

Det er disse redskaber, jeg bruger til at hjælpe dig videre på din livsvej. Jeg kan slet ikke lade være, for det er en naturlig del af mig at ville hjælpe dig til at være i balance og mærke de opløftende energier.

Jeg har selv måttet stoppe op, lære at blive bedre til at lytte til mig selv og mærke efter, hvad der giver mig glæde, og hvornår er jeg i balance med mig selv.


Men for at nå hertil har jeg som så mange andre også mærket stressen og været sygemeldt i en periode. 


På det tidspunkt mærkede jeg på min egen krop, hvordan jeg var nødt til at give slip. Ikke bare give lidt slip. Men give slip på ALT. Ellers kunne jeg ikke genopbygge mig selv igen.

Jeg måtte finde ind til årsagen til, hvorfor min krop og mit sind ikke havde mere at give, hvorfor energien, glæden og min indre glød var væk.

Alt dette skete som en kulmination på flere års følelsespres, hvor jeg ikke anede, hvordan jeg nogensinde skulle kunne finde indre glæde og kærlighed til mig selv. Og lære at elske mig selv fuldt ud.

At jeg samtidig var meget sensitiv og altid har sanset rigtig meget omkring mig, gjorde det absolut ikke nemmere.

Jeg havde, helt fra jeg var ung, ofte haft følelsen af:

  • at jeg ikke hørte til i denne verden
  • at jeg var for anderledes
  • at jeg ikke vidste, hvilken hylde jeg hørte til på

Jeg havde haft mange forskellige jobs - absolut ikke nogle, jeg brændte for - det var bare jobs. Men alt dette brændte mig fuldstændigt ud fysisk og psykisk.

Sådan kom jeg ud på den anden side

Efter at have arbejdet rigtig meget med mig selv, samtidig med at jeg var i gang med en spirituel opvågning, fik jeg en dag en stor gave fra universet.

En gave der længe havde været undervejs: Åbningen af min kanal til at jeg kunne kanalisere budskaber. Jeg var både lykkelig, men også forvirret.

I starten kom disse budskaber, uanset hvor jeg befandt mig. Når jeg kørte bil eller sad og slappede af. Det var både store som små budskaber.

Til sidst endte det med, at jeg i over et år dagligt fik kanaliseret spirituel viden om universet, energi, livet her på jorden, samtidig med at jeg mærkede stor englekontakt.

Al den energi, jeg modtog, ønskede jeg at bruge kunne til noget; at kunne gøre en forskel for andre og ikke bare holde det for mig selv.

Derfor valgte jeg at arbejde med clairvoyance, som sammen med kanaliserede englebudskaber har en stærk healende energi.

Sideløbende har jeg taget andre spirituelle uddannelser til glæde og gavn for mine klienter, men lige så meget for mig selv og for at stille min nysgerrighed.

For mig er det naturligt at være i service og  være det lysvæsen, jeg er. Jeg er healer og elsker det at kunne støtte mine klienter i deres proces.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik og hjælpe dig med at finde dine energier og din balance.

Kærligst Henriethe