Logo511x125

Krystalreading

Krystalside henlas

Er en metode til at give dig svar på spørgsmål der fylder inden i dig.
Måske kender du svaret men har brug for en anden vinkel/ syn på sagen, måske tør du ikke helt at forstå, se eller erkende hvad der rumsterer dybt inde i dig,
 

Ved krystalreading hjælper krystallerne med at giver et clairvoyant budskab til dig, ud fra det tema som vi kigger på sammen. For det er vores samarbejde og stenenes energi der gør at vi finder frem til de svar og redskaber som du kan arbejder videre med.
Du kan sammenligne det lidt med englekort, hvor det er englene eller englekortene der taler til dig. Ved krystalreading får du svaret via krystallerne ud fra et clairvoyant budskab. Som en klient sagde til mig: “Det er så dejligt lavpraktisk at jeg kan se, mærke og forstå hvad det er alle har prøvet at fortælle mig med ord, men nu forstår jeg hvad jeg skal.”

Du kan arbejde endnu dybere med dig, sammen med krystallerne.
Du kan kombinere krystalreading og krystalhealing og på den måde bliver du healet dybere på de blokeringer der måtte være.

Du vælger krystallerne, jeg tyder svarerne til dig. Du vil få værktøjer som du kan gå hjem og arbejde videre med, så vi sammen kan få dig på rette vej igen.

Føler du at du har brug for ekstra støtte til din proces, i dit energiarbejde.
Kan du få kodet krystaller med dig hjem, til at støtte dig i din intention og i dit fremadrettet arbejde. Eller vi kan sammen kode et Grid, (en masse krystaller der er lagt op i et mønster som sammen, sætter ekstra energi til intentionen). Det bruges i dit hjem, til at arbejde intens med din intention. Ved kodning af krystaller og grid er du en del af processen, du lærer at kode krystallen og dit personligt grid oplæg. Alt sammen en meget spændende proces og en energi som går dybt ind og arbejder for dig.

I den samlede krystalterapi med reading (aflæsning af krystallernes information til dig) og eventuelt kodning af krystaller eller grid får du et fantastisk energiværktøj for din livsproces. Jeg guider og hjælper dig på vej. Du er i kyndige hænder under hele processen.

Krystalreading 45 – 60 min. (intro pris 450 kr.)

Krystalreading og kodning af en krystal eller grid. Ca. 2 timer kan evt. tages over 2 gange.

(Intro pris 900,- kr.) Hertil kommer der tilkøb af krystaller.

Krystalreading som afsluttes med healing ca. 90 min. (intro pris 900,- kr.)