Krystalhealing

Henriethe Larsen Krystalhealing

Healing betyder at gøre hel og genskabe balancen i din krop

Det påvirker både krop, sind og sjæl.

Når du modtager krystalhealing, oplever du, at du får mere glæde, mod og kræfter til, at du kan skabe et mere harmonisk liv.

Krystallerne, som jeg bruger i mine behandlinger, har deres helt egne unikke energier. De er fantastiske at bruge i healingen, hvor de i samarbejde med mig og mine energier går ind og hjælper til med at afbalancere dig både på det fysiske og psykiske plan.

Drømmer du om mere ro, balance og et bedre flow i dit liv?

I en fortravlet hverdag kan du nemt komme til at glemme dig selv, fordi du ikke får stoppet op og mærket efter, hvordan har du det.

Måske har du, over tid, været i en stressfyldt periode i dit liv, som har bevirket, at din krop har svært ved at finde den indre ro, som du ellers har inde i dig.

Det kan også være, du går rundt og er nedtrykt, uden at du kan sætte ord på dette, at du har svært ved at sove, har tankemylder eller fysiske smerter. Alt sammen fysiske eller psykiske ubalancer, som giver dig gener i din hverdag.

Sådan virker krystalhealing

Krystalhealing er et samarbejde mellem dig og mig og er en stor hjælp til, at du kan komme i balance igen.

Krystallerne arbejder helt unikt med dig og det, som du har brug for lige nu og her.

Krystalhealing kan være din vej til at slippe gamle tunge energier og komme tilbage i dit naturlige flow.

Krystalhealing er afslappende, nærende og arbejder i dybden med dig ud fra det, du har brug for.


Med krystalhealing får du en indre fred og ro, samt opløftende healende energier som stimulerer og balancerer dine energicentre.

Da det er energien i din krop, det handler om, sanser jeg fra gang til gang, hvad du har brug for. Jeg kan anbefale dig at tage et mindre forløb på fx 3 gange, for at energierne kan få lov til at arbejde mere i dybden med dig.

Marie fortæller:

Tusind tak for en skøn krystalhealing. Jeg mærkede straks en stærk energi og kulde fra de forskellige krystaller. Den kraftige energi arbejdede rundt omkring i kroppen. Jeg fik lidt hovedpine og følte et hårdt tryk i halsen. Pludselig kom der en stærk varme fra issen, og den løb nedad hovedet og min overkrop. Behandlingen var for mig en stærk healing, afslapning, ro og balance i kroppen.
Resten af dagen arbejdede energierne i min krop, især i halsen. Stor tak til dig, Henriethe. Du er så dygtig, og det var så hyggeligt med snak inden og efter behandlingen. Desuden er jeg glad for beskederne fra universet. Glæder mig til næste gang. Kh Marie

Sådan foregår krystalhealingen

Selve healingen foregår i min klinik i Bolderslev.

Hvis du ikke kan møde op hos mig i klinikken, kan du sagtens vælge at modtage healing som fjernhealing.

Allerførst snakker vi kort om, hvordan behandlingen vil foregå. Er du i et forløb, vil jeg gerne høre, hvordan du har haft det siden sidst.


Ved krystalhealing ligger du fuldt påklædt, på briksen. Hvis det er svært for dig at ligge ned, så finder vi også en løsning på det. Der bliver lagt et tæppe over dig og du har mulighed for at høre stille musik.

Herefter guider jeg dig til at modtage krystalhealingen. Krystallerne bliver lagt på din krop alt efter, hvor der er brug for at støtte energierne i at arbejde bedst muligt for dig.

Under behandlingen kan du opleve, hvordan energierne arbejder i din krop, andre gange mærker du måske ingenting, men alt er lige rigtigt. Du bliver healet, mens energierne arbejder for dig.

Det påbegyndte energiarbejde fortsætter oprydningen af ubalancer over flere dage, og samtidig bliver der skabt et nyt flow i dig. Derfor kan du måske have lidt ubehag og få ondt i gamle skader og skavanker, det er alt sammen helt normalt.

Jeg har gode erfaringer med:

  • at løfte psyken, så tungsind giver plads til glæden, og dit humør kan komme tilbage.
  • at skabe ro og balance i kroppen.
  • at arbejde i dybden med gamle mønstre, så der kan blive plads til nye og positive energier.
  • lindre smerter i skuldrene.

Ved alle skavanker tilrådes det, at du har været i kontakt med din egen læge inden første behandling.


Varighed og priser

En krystalhealing varer ca. 60 min.

Pris: 750,- kr.